Lotyó vagyok, ha több pasival is lefekszem? Bezzeg a pasiknak kitüntetés jár ezért! (18+)

szex kibeszélő felnőtt magazin
Miért van az, hogy ha egy pasi lefekszik 50 nővel, akkor rohadt menő, ha pedig egy nő ezt csinálja, egyből egy ribi? Miért kell megszólni azokat a nőket, akik mielőtt megállapodnak, kiélik magukat? Vonuljunk kolostorba, amíg férjhez nem megyünk?

Nemek közötti egyenlőség? Mégis hol? Talán egy másik univerzumban, egy másik bolygón, egy párhuzamos valóságban. Nem akarok a fizetésekről, vagy a nemek megbecsüléséről beszélni, mert ez a cikk most nem erről szól. Beszéljünk inkább arról,

miért van az, hogy egy férfi attól menő, hogy egy csomó nőt „levarr", de ha egy nő csinálja ugyanezt, mindenki fújjog?

Biztosan te is üvegeztél félrészegen a haverjaiddal régen. A játék egy bizonyos pontján általában előkerül a varázskérdés, hogy Hány emberrel feküdtél le?"

És akkor jönnek a bediktálások, ami külső szemlélőként olyan, mintha a játékosok bingóznának. A pasik minél többet mondanak, annál nagyobb jampik, a csajok meg akár 5-öt, akár 15-öt mondanak, nem kapnak se savazást, se dicséretet - max a hátuk mögött megjegyzik, persze ironikusan, hogy mennyire szeretik a f....-t. Szóval amint vége a bediktálásoknak, mindenki konstatálja, hogy ki kit tudott felül licitálni. Általában azok számítanak menőnek, pláne tinédzserként, akik magas számot mondanak be, de a legvagányabb talán az, aki egy konkrét szám helyett azt mondta, „Már rég nem számolom, valahogy 20 és 30 között". Bezzeg, ha egy nő mondja ugyanezt...

Forrás: Shutterstock

Igen, a nők is szexelnek házasság előtt

Először is. Miért kellene elvárásból kefélni, vagy nem kefélni? Nem kéne azzal foglalkozni, illik-e egyéjszakás kalandokba bonyolódni, esetleg kalandokba bocsátkozni a legjobb fiú barátunkkal egy ittas estén. Ugyanis elvileg ez a mi életünk, a mi döntéseink, és pláne nem kell(ene) nagy dobra verni, hogy mikor, hol, kivel szexeltünk.

Fiatalkorban mindenkit hajt a kíváncsiság, de számomra érthetetlen, miért érdekes téma az a bizonyos szám, ami a szexuális együttléteket jelöli. Totál nem gáz, vagy bűn, ha két ember úgy dönt, lefekszik egymással, akár egyszer, akár többször.

Nem értem, miért kell úgy tenni, mintha a középkorban élnénk, a XXI. században már nem kell szűzen házasságba lépni, ha nem akarsz. Különben is, láthattuk a Bridgerton családban, hova vezet, ha két ember akaratán kívül kénytelen kivárni az esküvőt. Nincs olyan hely, ahol Simon és Daphne ne kettyintettek volna - és ahhoz képest, hogy a kisasszony nem tudta, hogy készül a gyerek, látszólag mégis jól „kezelte" Simont... Ettől persze szép dolog, ha valaki a vallása miatt kivár, de manapság ez már ritka...

A nők is ugyanúgy kívánják a szexet, mint a férfiak, és amíg nem találják meg azt A bizonyos pasit, akivel egy életen át szexelni szeretnének, miért kellene apácát játszaniuk? A szexualitás mindenkinek a saját dolga, és ahogy a férfiakat nem szóljuk meg, ha össze-vissza rakják a férfiasságukat, úgy a nőket sem kellene. A szexualitás magánügy, ne legyünk álszentek, és ne ítélkezzünk, foglalkozzunk inkább a saját életünkkel.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.