szexi kibeszélő MILF dögös negyvenes
Néhány hete újra regisztráltam a Tinderre. Meglepő, hogy - a korábbiakkal ellentétben - ezúttal nem a velem egykorúak, hanem a fiatalabb pasik kezdtek nekem írogatni.

Mondjuk úgy: érdekes tapasztalat volt... Össze is szedtem néhányat a keményebb üzenetek közül:

  • "Dögös MILF vagy, nagyon megcsinálnálak!"
  • "A korodbeli nőket csak a saját kielégülésemre használom, de benned többet látok, minthogy lecumiztassalak a parkban."
  • "Taníthatnál néhány trükköt, a korodból kiindulva fantasztikus szerető lehetsz."

Talán ezeket bóknak szánták, de az ilyen mondatok kábé annyira töltenek el izgalommal, mint amikor a kanos munkások beszólnak az utcán - tehát semennyire. Ismerek olyan 40 pluszos nőket, akik kihívóan öltözködnek, kihívóan viselkednek, és előszeretettel cserkészik be a zsenge korú fiúkat.

Az egyik ismerősöm, egy frissen elvált anyuka például azt mondta, ő büszke arra, ha MILF-ként emlegetik. Mert rengeteg energiát fektet abba, hogy kívánatos maradjon két gyerek után. (És saját bevallása szerint undorodik az idősebb férfiaktól.)

Én azonban nem tartozom ebbe a csoportba. Igen, elmúltam negyven, nem csinálok titkot belőle. Igyekszem formában tartani a testemet és a lelkemet. Szeretem a férfiakat - azt sem tagadom, hogy imádom a szexet. De nem szeretem, ha MILF-eznek. (És a "puma" szó hallatán is kiver a víz.) Egyrészt, mert nincs gyermekem. Másrészt, mert nem azért regisztrálok egy társkeresőre, hogy levadásszam a fiatal, jó génállományú egyedeket.

Forrás: Shutterstock

Nyilván beállíthatnék életkor szűrőt, de a potenciális jelölteket nem az alapján válogatom, hogy ki melyik évben született. Vannak ugyanis olyan ötvenesek, akik megrekedtek a kamaszkornál a személyiségfejlődésben. Ugyanakkor egy harmincéves is lehet minden tekintetben érett. Ezért igyekszem nyitottan hozzáállni mindenkihez.

Szerintem a MILF kifejezés nem bók, hanem az ismerkedés megkezdésének közhelyes és ízléstelen módja. Azok, akik így neveznek, nem teljes személyiségként, hanem pusztán kéjeszközként tekintenek rám, ez pedig egyáltalán nem vicces - sőt, sértő és rendkívül lealacsonyító.

Lehet, régimódi vagyok, de sokkal szívesebben hallanám, hogy szép a mosolyom vagy különleges a kisugárzásom - a szextárgyiasítás helyett. Mert 21. század ide vagy oda, igenis szükségem van az udvarlás édes érzésére. És nagyon hiányoznak a tartalmas beszélgetések, az inspiráló párbeszédek. Hiányzik az a szívdobogtató készülődés az első randevúra, és a gyönyörű, kézzel írott szerelmes levelek a kedvestől.

Én nem olyasvalakire vágyom, aki egy B-kategóriás pornófilm szereplőjeként, vagy két lábon járó vaginaként kezel. Én a társamat akarom megtalálni. Üzenem tehát mindenkinek, aki a cikk olvasása közben magára ismert: amikor legközelebb kísértést érez arra, hogy lemilfezzen egy nőt, gondoljon a feleségére és az anyukájára...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.