szerelem kibeszélő sors párkapcsolat kapcsolat Karma véletlen
Sokszor van az úgy, hogy valamit vagy valakit nagyon akarunk és szidunk mindent és mindenkit, hogy nem kaphatjuk meg. Általában ezek azok a helyzetek, amikor éppen az élet az, ami megment minket a pofára eséstől.

Én hiszek a sorsszerű dolgokban, a karmában és abban, hogy akivel dolgunk van, azzal összesodor az élet, akivel viszont nincs, ott ha megfeszülünk, se lesz kapcsolódás. Sok ember életét mentette már meg, hogy lekésett egy repülőt, vagy esetleg visszafordult valamiért és ezáltal épp elkerült egy balesetet. Hiszek abban, hogy van egy felsőbb irányítás, ami terelget az utunkon, és ha kell, közbelép és néha megvéd minket a rossz döntéseinktől.

Kb. 10 éve történt, hogy nagyon szerelmes lettem egy srácba, aki nem igazán tudta eldönteni, mit is szeretne tőlem. Két hónap ismerkedés után időt kért, hogy döntést hozzon. Ez már nyilván nem volt jó jel, és hamarosan ki is sétált az életemből. Mint kiderült, megjelent egy exe, ő pedig nem tudott neki nemet mondani. Én összeomlottam, felmondtam a munkahelyemen és kimenekültem külföldre. Amikor hazatértem, néha még leveleztünk, még mindig megdobogtatta a szívemet.

Egyik éjjel aztán csörgött a telefonom, ő volt az, azt mondta, azonnal beszélnie kell velem. Azt állította, hogy szeret és velem szeretne élni. Aznap éjjel egymás karjaiba omlottunk és már majdnem jött a happy end, amikor két nap múlva kiderült, hogy a volt barátnője terhes. Akkor már tudtam, hogy ez a kapcsolat minden, csak nem támogatott, és jobb lenne elengedni egymást. Ő ismét időt kért és soha többé nem hallottam róla. Szerencsére akkor már ez nem viselt meg, mert tudtam, hogy így jártam a legjobban.

Forrás: Shutterstock

A másik sztorim egy éve történt. Kezdtem ismerkedni egy sráccal, de nagyon elbizonytalanított a viselkedése. Randizgattunk, de közben tudtam, hogy fent van egy társkereső oldalon. Néha napokra eltűnt, aztán bejelentkezett, mintha mi sem történt volna. Egyik együtt töltött esténk után másnap egy közös társasággal mentünk kirándulni, ahová késve érkeztem, és így vele is csak később futottunk össze. Jól sikerült a túra, boldog voltam, hogy jól alakulnak a dolgaink, erre megint eltűnt napokra.

Ez már kezdett sok lenni, úgyhogy eldöntöttem, ezt befejezem, én nem erre vágyom, amikor is összefutottam az egyik lánnyal a társaságból. Kiderült, hogy a lovagom a túra elején egy másik lánnyal flörtölgetett, egészen addig, amíg fel nem tűntem a színen. Hajnali 1-kor még az én ágyamban volt, de ez nem tántorította el attól, hogy pár óra múlva mással kezdjen ki. Bár fájt, amit hallottam, nagyon hálás voltam, hogy ez kiderült, mert így sokkal könnyebb volt elengednem őt.

De ide tartozik a barátnőm sztorija is, aki halálosan odavolt az egyik kollégájáért. Nagyon erős volt köztük a kémia, de a srác csak nem lépett, mindig arra hivatkozott, hogy nem akarja összekeverni a munkát és a magánéletet. Egyszer azonban megtört a jég és heves chatelésbe kezdtek, már azt is megbeszélték, mit fognak egymással csinálni, megvolt a kitűzött időpont, amire a barátnőm hónapok óta várt. Szépen felöltözött, még egy új, szexi fehérneműt is beszerzett, amikor megszólalt a telefon és a barátnője – akivel tegnap este közösen moziztak - kétségbeesetten újságolta el, hogy pozitív lett a Covid-tesztje. A barátnőm lemondta a randit és pár napra rá ő is lebetegedett. Mire meggyógyult, elmúlt a nagy szenvedély és nem sokkal később kiderült, hogy a srác egy ideje már egy közös kolléganőjükkel kavart.

Azóta mindig arra gondolok, ha nem jön össze egy randi, az élet talán most ment meg egy újabb csalódástól. Bár abban a pillanatban nem úgy gondoljuk, de néha sokkal jobban járunk azzal, ha valakit nem kapunk meg. Akivel meg össze kell jönnünk, őt ha akarjuk sem tudjuk elkerülni.

Nyitókép: Shutterstock

Mit gondolsz, mennyire befolyásolja a sors, a karma a döntéseinket?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.