párkapcsolat válás kibeszélő kapcsolat szakítás hazugság viszony szerető
Érdekes módon mostanában egyre többször megkörnyékeznek nős vagy foglalt férfiak, ami egy érdekes tapasztalás, ugyanis ez eddig nem volt jellemző, ráadásul tőlem borzasztóan távol áll, hogy valakinek a szeretője legyek.

Persze egy férfi sem úgy kezdi az udvarlást, hogy „helló cica, légy a szeretőm", nyilván ennél sokkal rutinosabban és ártatlanabbul közelítettek meg. Az első férfival egy utazás kapcsán találkoztam, és ahogy teltek a napok, egyre nyilvánvalóbb volt, hogy van köztünk némi kémia és nem lenne ellenére, ha testileg és lelkileg is közelebb kerülnénk egymáshoz. Amikor rákérdeztem, hogy a felesége mégis mit szólna ehhez, azt válaszolta, hogy nincsenek otthon rendben a dolgok, de ez nagyon bonyolult, nem lehet pár mondatban elmondani. A kapcsolatok az esetek többségében komplikáltak, gondoltam magamban, és rövidre zártam a dolgot, mielőtt bárki sérült volna.

A másik eset abban különbözött ettől, hogy a férfi, akivel randiztam, már egy ideje tetszett nekem, és igazából nem is értettem, miért nem lép felém, hisz annyira egyértelmű volt, hogy vonzódunk egymáshoz. A munkahelyemen ismertem meg, valójában semmit sem tudtam róla, én mindenesetre azt hittem az infó morzsák alapján, hogy egy elvált apuka, aki épp a sebeit nyalogatja. Amikor megtört a jég és randira hívott, úgy éreztem, egy álom vált valóra, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy igazából még együtt él a feleségével. Persze hozzátette, hogy már rég elhidegültek egymástól, hónapok óta nincs szex közöttük és éppen most készül elköltözni otthonról, de azért nem tett boldoggá a tudat, hogy egy nős férfival randizok.

Forrás: Shutterstock

Amikor elmeséltem az egyik barátnőmnek, mi történt, kategorikusan kijelentette, hogy azonnal szakítsam meg vele a kapcsolatot, különben nagyon pofára fogok esni. Neki nemrég volt egy fájdalmas tapasztalata egy nős férfival, aki állandóan azzal áltatta, hogy őt szereti és amint lehet, elhagyja a feleségét, de mondanom se kell, ez a mai napig nem történt meg. Sőt, mint ahogy kiderült, a feleségének is folyamatosan hazudott, évekig két vasat (és még ki tudja hányat) tartott a tűzben.

Úgyhogy joggal merül fel a kérdés az emberben, vajon elhihetjük, ha egy nős férfi azt állítja, hogy végleg kihűlt a házassága és szeretne új életet kezdeni? Vagy ez szimplán egy taktika, hogy ágyba vigyen egy nőt, hogy aztán mindenféle kifogással álljon elő?

Azt hiszem, van ilyen is, olyan is, ha belegondolok, az apám is válófélben volt, amikor megismerkedett anyámmal. A válás megtörtént és én is hamarosan megérkeztem. Szóval nem minden férfi hazudik, van, aki komolyan gondolja és állja a szavát.

Én mindenesetre ezzel extra óvatos vagyok, egyszer már ugyanis nagyon megégettem magam, beleszerettem egy férfiba, aki igaz, nem volt nős, de kapcsolatban élt. Fellángolt köztünk a szerelem, de annyi eszem volt, hogy azt mondtam neki, csak akkor randizok vele, ha szakít a barátnőjével. Ez meg is történt pár hónap múlva, a nő elköltözött, mi pedig egymáséi lehettünk. Azzal viszont nem számoltam, hogy a srác nem tette ilyen gyorsan túl magát a szakításon, és egy hónap múlva visszament az exéhez. Úgyhogy azóta, ha meghallom, hogy valaki épp most szakított, megszólalnak a fejemben a vészharangok.

Mint ahogy attól is, ha kiderül, hogy egy férfi foglalt, még akkor is, ha állítása szerint nincsenek rendben otthon a dolgok. Bár nyilván könnyebb úgy szakítani, ha van a háttérben egy nő, aki biztos támaszként ott van egy ilyen érzelmileg nehéz helyzetben, de szerintem ez nem fair egyik féllel szemben sem.

Flóra történetét Vörös Bella jegyezte le.

Nyitókép: Shutterstock

szerinted azok a férfiak, akik párkapcsolatban élnek, szeretőt tartanak, mennyire gondolják komolyan, hogy "otthon semmi nincs rendben és elválok"?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.