párkapcsolat kibeszélő álmodozás szakítás
Elég csak behunynom a szemem, és érzem, velem vagy, mellettem vagy. Érzem az illatod, az érintésed, ahogy újra és újra feltérképezed a testem.

Látom magam előtt a tekinteted, amivel az enyémet fürkészed, a gondolataimat és érzéseimet keresve. Most csak elképzelni tudom, milyen lenne, ha hozzád bújhatnék. A fejemet mélyen befúrnám a nyakadhoz, majd a mellkasodon pihennék meg, a szívdobogásodat hallgatva. A karodba zárnál, csókolnád a homlokom és simogatnád a hajam. Lassan, egyenletesen húznád végig az ujjaidat a gerincemen, kellemes borzongást váltva ki a testemből. Csendben feküdnénk egymás karjaiban, örülve a pillanatnak, az időnek, melyet együtt tölthetünk.

Felidézem a szavaid, a történeteid és a nevetésed. Az egyik legkellemesebb hang, amit valaha is hallottak füleim. Jobb kedvem lesz. Eszembe jutnak a vicces történések, a közös élmények, amiken mindketten jókat nevettünk. Berobbannak az érzések, amiket kiváltottál belőlem a jelenléteddel. Nem rossz emlékek, csupa jó!

Akkor mégis miért nem téged választottalak? Miért taszítottalak el magamtól? Tudtam a szívemmel a helyes választ, de féltem. Féltem a jelentől és a jövőtől. Pedig aki mer, az nyer. Sajnos a szív és az agy legtöbbször nem működnek együtt szerelmi ügyekben.

Forrás: Shutterstock

Pedig érezned kell belül, amikor nem a megfelelő döntést hozod. Folyamatosan rágódsz, újra és újra lejátszod magadban az eseményeket, felidézed az emlékeket és elképzeled a várható végkifejletet. Néha csak pár percig tart, de akár pár órára is elsodorhat a képzeleted a jelentől. Igazi álomvilágba csöppensz, aztán egyszer csak visszaránt a valóság. Gyorsan elsepred a kósza gondolatokat, a képzelgéseket, és ismét rutinszerűen éled az életed.

De az igazi érzelmekhez nem kell becsukni a szemed. Azokat "ébren" is megéled a hétköznapokban. De ez csak akkor valósul meg, ha az van melletted, akire igazán vágysz. Ha a tested összefonódhat a vágyott testtel, a félelem és zavartság legkisebb jele nélkül. Ha nincs korlátozva az együtt tölthető idő, és nem csupán egy pillanat. Mert a vágyaknak és a szerelemnek semmi sem szabhat határt!

Az érintés fontossága, az érzés, ami a lelkünket szárnyalásra hívja, felbecsülhetetlen kincs. Jobb leszel tőle - a szíved ritmikusan játssza a szerelem ütemét. Hol lassabban, kiegyensúlyozottabban, hol pedig olyan gyorsan, mint egy tomboló vihar. Mégis boldog vagy, mert a "megérkeztem" érzéssel vagy telítődve. Azt kellene választanod, aki mellett így érzel. Azt kellett volna választanom, aki mellett így érzek... De eltaszítottam, akit a legjobban szerettem.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.