szex vágyak nők kibeszélő első alkalom
Túl értékes az életem ahhoz, hogy felszínes kapcsolatban éljem le. Nem érek rá. Már nem fecsérlem az időm olyanokra, akikkel nem érzem jól magam. Felesleges időpocsékolás és energiapazarlás, hogy mások kedvéért szerepet játsszak.

Olyat, ami nekik tetszik, de nekem nem, mert tőlem teljes mértékben távol áll. Nem siettetek senkit. Nem azt mondom, hogy rohanjunk fejjel a falnak, vagy ugorjunk ágyba az első randin, de azt sem tartom helyesnek, hogy egy felnőtt nő hetekig kéresse magát.

Ha készen állsz egy új kapcsolatra, akkor te is tudod, hogy abban sor kerül a testiségre is, ami igen fontos tényező, szóval, ne viselkedj úgy, mint egy apáca!

Ha szimpatikusak vagyunk, és akarjuk egymást, akkor ne várass! Ne rabold az időmet! Azt se várd, hogy mindent én derítsek ki rólad! Ha titkolózol, némaságba burkolózol, és nem nyitod ki magadtól előttem az életed könyvét, én nem fogok könyörögni. Vagy elmondasz mindent önként, vagy örökre titok marad. Ne akard, hogy faggassalak, nem érek rá ezzel bajlódni! Már nincs kedvem kínlódni olyanokkal, akik túl sok erőmet emésztik fel egy ismerkedés során.

Ilyen vagyok. És aki mellett nem lehetek önmagam, amellett nincs helyem. Nem vagy nekem való, ha harapófogóval kell kihúznom belőled a szavakat. Persze, hagyok egy kis időt ahhoz, hogy megnyílj, de nem túl sokat. Nem vagyok már fiatal. Nyomaszt, hogy napról napra kevesebb van hátra az életemből, ezért minden órát megbecsülök.

Forrás: Shutterstock

Nem pazarlom el felesleges dolgokra. Már nem érdekel más, csak az, hogy jól érezzem magam. Egy életre elég volt a terhes kapcsolatokból, amik minden energiámat felemésztik. Túl sok időmet pazaroltam ilyenekre, de ennek vége.

Az lenne a legjobb, ha te is úgy gondolkoznál, mint én. Ha nem akarnál megváltoztatni, többet vagy szebbet kicsikarni tőlem. Úgysem sikerül, fogadd el! Ha pedig nem akarsz velem "kínlódni", hát ne tedd! Csak azt és annyit adj te is, amit nem tartasz terhesnek, ami neked sem fárasztó. Amennyit én is könnyedén viszonozhatok...

Senkinek sem jár több, mint amit a másiknak ad - ez a kapcsolataim alapszabálya. Ehhez tartsuk magunkat, és minden a lehető legnagyobb rendben lesz! Ne játssz, főleg ne játszadozz, csak add önmagad! Én se teszek másként, én se veszek álarcot, amikor találkozok veled. Minden egyes randin csak ketten lehetünk jelen, te és én - a valós önmagunk. Eljátszott szerepeknek nincs helye.

Ha tetszik, ahogy hozzám és az életemhez viszonyulsz, ha neked tetszik, ahogy közelítek, akkor nincs más hátra, mint előre. Ha viszont nem így van, egy percig se raboljuk egymás idejét! Kegyetlenül hangzik? Egyszer még hálás leszel az őszinteségemért. Mert nem rabolok tőled éveket, nem áltatlak folytatással, miközben már mást keresek. Döntsd el, megpróbáljuk-e így! Ha nem, köszönjünk el egymástól!

László gondolatait Molnár Csanád jegyezte le.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.