szerelem hűtlenség kibeszélő árulás megcsalás szerető
Igen, tudom, elítélendő a megcsalás, a hűtlenség árulás, de van, amikor az embert elviszi a vágy. Azt is mondhatod, hogy megérdemeltem a sorsomat, és csak azt kaptam, amit megigéztem: játszottam a tűzzel, az pedig egy idő után megégetett. Mégis meglepődtem, hogy fáj és sebet hagyott.

Tíz éve élek párkapcsolatban, ami jól működik, épp, mint egy vállalkozás. A benne élő felek között kitűnő a kommunikáció, képesek közösen egy célért dolgozni, hasonlóak az álmaik, de a szenvedély, nos, az már rég eltűnt.

Nem az az ember vagyok, aki szakít, ha valami nem stimmel. A javításban hiszek, aminek többször neki is álltam, de talán én voltam ügyetlen ezermester, mindenesetre csak foltozás történt. Végül úgy voltam vele, 80 százalékban használható a párkapcsolatom, ezzel ki tudok egyezni.

Aztán megérkeztél az életembe, mint egy villámcsapás. Kedves voltál, nőként tekintettél rám, elhalmoztál olyan figyelemmel és törődéssel, amit a páromtól évek óta nem kaptam meg.

Volt egy pont, amikor nemet mondhattam volna, de nem tettem. Nem akartam megtenni. Vágytam rád, az érintésedre, a testedre, hogy befogadjalak magamba, hogy egy órára elfeledjem ki vagyok. Naivan azt hittem, egyszer megtapasztalni elég lesz, azzal majd kihúzom a következő tíz évet, de nem így lett.

Pár héttel az első alkalom után már nem csak a szex volt a találkozóink középpontjában. Beszélgettünk, nevettünk, egyszerűen kikapcsolódtunk a hétköznapi életünkből. Mindketten. Mert tudtam, hogy közben neked is van egy komoly kapcsolatod.

Ahogy teltek be a képzeletbeli naplóm lapjai az együttléteinkkel, úgy kezdtem beléd szeretni. Azt hittem, csak azért remeg a gyomrom, mikor találkozunk, mert izgatott vagyok, de az az igazság, hogy ezt bizony a pillangók okozták.

Egy idő után elkezdtem némi féltékenységet is érezni, hogy éjszakánként ő bújhat hozzád, ő ébredhet melletted, vele sétálsz kézen fogva. Az őrjítő az egészben az volt, hogy ezek mindig akkor jutottak az eszembe, amikor a párom mellettem aludt, amikor elvitt vacsorázni...

Forrás: Shutterstock

Árulónak éreztem magamat, miközben tudtam, nem adhatsz nekem többet, csak azt a heti 1-2 órát. Ahogy én, úgy te sem akartad felborítani az életedet egy szeretői viszony miatt.

Tudom, hogy megígértem, nem keverjük bele ebbe az érzelmeket, de a szerelmet nem választjuk, ezt nem tudjuk távol tartani magunktól erővel. Persze lemondhatunk róla. Én azonban tegnap úgy döntöttem, nem akarom elveszíteni ezt az érzést.

Ahogy beléptél a szobába, egyszerűen kitört belőlem a sírás, és nő létemre szerelmet vallottam neked, egy férfinak, a szeretőmnek. Csak álltál ott, meg sem öleltél, és csupán egy „sajnálom", meg egy „akkor legyen itt vége köztünk a dolognak" mondatot voltál képes kinyögni. Aztán elmentél.

Elhagytál, miközben sosem voltál az enyém. Ott maradtam a fájdalmammal, a szerelmemmel, amikre összesen másfél órám volt fekete leplet húzni, hogy a párom semmit se vegyen észre.

Áruló vagyok, aki nem csupán testileg, de lelkileg is hűtlen lett ahhoz az emberhez, akivel mindene közös. Döntöttem. A fájdalmamat elásom, eltemetem, és megpróbálom elfeledni a sír helyét, hogy ne járhassak vissza gyászolni. Majd élem tovább az előtted lévő életemet, és megpróbálok úgy gondolni rá, hogy boldoggá tesz.

Te képes lennél szeretőt tartani?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.