5 női szeretőtípus, aki nem is akar kilépni ebből a szerepből

típus Angyal Ani kibeszélő megcsalás félrelépés szerető
Ma már, ha ismerkedem egy férfival, nem azt a kérdést teszem fel neki, van-e barátnője, sokkal inkább, azt: "Hiszi-e bárki, hogy kapcsolatban él veled?" Ez nemcsak azért van, mert a férfiak csalnak, hanem mert gyakran csak az egyik fél él párkapcsolatban, a másik egyáltalán nem így gondolja.

Én, aki alkatilag képtelen vagyok a szeretői szerep betöltésére - és itt nemcsak a másodhegedűs szerepet értem, hanem a fel nem vállalt kapcsolatot -, el sem tudom képzelni, mi vezérelheti azokat, akik beérik kevesebbel. Mi tud egy nőt egy olyan férfi mellett tartani, akit nem kaphat meg egészen? Figyeltem, hallgattam, kérdeztem, és ezeket a nőket találtam a történetek mögött.

A kiváró

Ők általában a hitegetők barátnői. A hitegetők, akik mértani precizitással tudják, mikor mit kell mondani. Figyelnek, éreznek, és amikor a legjobban vágyik rá a női lélek, akkor tűpontos célzással hozakodnak el költőket megszégyenítő monológjukkal. Hogy mennyivel tökéletesebb a szívük választottja, mint a feleségük, csak hát a lakás, a hitel, a közös vállalkozás, a gyerekek. De ígérik, eljön majd az ő idejük is, csak jöjjön még össze még ez az üzlet, legyen kicsit nagyobb a gyerek, gyógyuljon meg az anyós - vagy bármi, amivel a következő kitörésig ki lehet húzni.

A kivárók pedig várnak, bíznak, hisznek. Aztán annyira megszokják az egyedüllétre berendezett életüket, a garzont, a magányos hétvégéket és ünnepeket, a vidéki közös sétákat, az otthoni gyertyafényes vacsorákat, hogy egy idő után már nem is vágynak rá, hogy az első helyre lépjenek.

A vak

Ez az a vakság, amiben nem akar látni az ember. Az önkéntes vakok általában a rutint szokták meg. A menetrend szerinti történéseket. Az ő imádottjaik a bujkálók. Akiknek nem nyilvános az Instagramjuk, nem sétálnak kézen fogva senkivel, nem tesznek ki közös képet, és a randik helyszíneit is taktikusan választják. Viszont minden héten jönnek. Egyszer. Sosem többször vagy kevesebbszer. Náluk igazából nem is lehet tudni, ki a szerető. A vak ugyan közel sincs barátnő számba véve, de legalább nála rendszeresen megjelenik a hím.

Az önkéntes vakok általában jó egzisztenciájú, magas pozícióban lévő nők, akiknek nincs szükségük senkire. Büszkék önállóságukra, és bár valószínűleg belül többre vágynak, az önérzetük nem engedi, hogy ezt kifejezzék. Hiszen ők erősek, kemények és magabiztosak.

A harcos

A szerető, aki mindent tud, mindent lát, mindig figyel, és nem éri be a szerepével. Ők általában döntésképtelen, de otthonról talán valóban szabadulni kívánó férfiak mellett találhatók. Itt gyakran mindenki tud mindenkiről - megy is a balhé folyamatosan. Valamiért azonban mégsem tisztázzák a helyzetet. A nők lesik egymást Instagramon, mindig tudják, hol jár a másik. Mindkét háztartásban repülnek a tányérok, de amennyire dúlnak az indulatok, olyannyira dúl a szenvedély is. Általában titkon, legbelül ezt a helyzetet a maga módján minden szereplő élvezi.

A harcos nők legtöbbször tudat alatt büntetik magukat valamiért, vagy egy traumával nem szeretnének szembenézni, és ez a helyzet kapóra jön, mert leköti minden figyelmüket. A harcos nők választottjai nárcisztikus jellemvonásaiknak köszönhetően élvezik, hogy a nők rajtuk vekengenek, értük versenyeznek.

Forrás: Shutterstock

A "barát"

Néhány férfinak kifinomult orra van a lelkileg súlyosan sérült, szeretetlenségben felnőtt, könnyen áldozattá váló nők kiszimatolásához. Ezeknek a férfiaknak szokott a hálójába akadni a nő "barát". Ők azok a lányok, akikkel az ágyban mindent, de tényleg mindent meg lehet csinálni, függetlenül attól, hogy az jó-e nekik. Ha nem jó, akkor sem mondanák meg semmi pénzért. Sőt! Gyakran hangoztatják, hogy milyen szabadok szexuálisan. Mindezért cserébe pedig nem várnak el semmit.

Számukra mindegy, hogy a férfinak van-e valakije, vagy sem. Az a csepp figyelem, az a néhány gyengédebb érintés, az, hogy néha valaki meghallgatja őket, mindent megér nekik. Ezek a lányok nem veszekednek, nem fejezik ki igényeiket, csak tűrnek. Általában a férfi barátjaként definiálják magukat. Teljes diszkréció mellett, szívesen barátkoznak az esetleges barátnővel/feleséggel is.

A majdnem prosti

Az érzelmileg szinte teljesen elérhetetlen férfiak nem beszélnek az érzéseikről, nem érintenek meg "csak úgy", nem simogatnak, a jövő terveiről pedig hallani sem akarnak. A jelennek élnek, életük színesebb, izgalmasabb az átlagnál, társaságuk kellemes. Amennyiben házasok, feleségük korban hozzájuk passzoló, elegáns asszony. Profi szinten értenek a komfort teremtéshez.

Az ilyen férfi mellett egy nő soha nem unatkozik, nem veszi elő a pénztárcáját, és semmilyen igényei nem maradnak kielégítetlenül. Szép ajándékokat kap, ráadásul csak úgy, bármiféle alkalom nélkül. Drága, márkás, felesleges, de Instagramon jól mutató dolgokat. Az ilyen férfival töltött hétvégék tartalmasak - bár ritkák -, a hétköznapok nyugodtak.

A majdnem prosti nők pedig szeretik a komfortot. Be tudják fogni a szájukat, képesek mosolyogni akkor is, amikor belül üvöltenek. Soha nem kérdeznek feleslegesen. Igényeiket pontosan, gátlás és hiszti nélkül ki tudják fejezni, és egy pár gyémánt fülbevalóért bármit megbocsátanak. Az Instagram-fotóik menő helyeken készülnek, melyeken egyedül szerepelnek, időnként feltűnik egy azonosíthatatlan férfikéz, vagy váll...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.