szerelem kibeszélő első randi hiba randi magazin partner Randevú
Az első benyomás a legfontosabb. És erre csak egyetlen lehetőségünk van. Milyen izgalmas: közeleg az első randi. Most nem szabad hibáznod, jól kell kinézned, vonzónak kell tűnnöd, és mindenekelőtt önmagadnak kell lenned. Legyél bátor, mert sikerülni fog! Csak vigyázz, nehogy beleess ebbe a 7 gyakori hibába!

1. TÚL MAGASAK AZ ELVÁRÁSAID


Ne reménykedj túlságosan. Mert bármilyen furcsán is hangzik, de mindig az a dolog sül el a legjobban, amivel nem foglalkozol sokat. Tehát ne gondold túl, ne szervezz előre a fejedben vele közös utazást és még az esküvőn se járjon az agyad. Legjobb lesz, ha először megismered a személyt, akivel találkozol. Minél lazábban állsz a dolgokhoz, annál vonzóbbnak tűnsz majd.

2. NE KERESD EGYBŐL A FIZIKAI KONTAKTUST


Ideális esetben azonnal vonzónak és szimpatikusnak találod majd a randipartneredet. Nagy lehet arra a kísértés, hogy ne csak beszélgetésben, hanem testileg is közelebb kerülj hozzá. Figyelj oda, nem kell ezt elsietni! Ha a partnered nem talál olyan vonzónak, mint te őt, akkor nagyon kellemetlen szituációban találhatod magad.

3. NE HELYESELJ MINDENRE


Ahogy nem érdemes az első randin vitát indítani, úgy rábólintani sem szabad mindenre. Ettől azt a benyomást keltenéd, mintha nem lenne saját véleményed. Te se várd el, hogy mindenben egyetértsen veled az asztaltársad. És azt se értsd félre, ha a partnered folyamatosan bólogat, ő ezzel csak azt szeretné kifejezni, hogy figyel rád. Azonban lehet, hogy lesznek olyan témák, melyekben nem értetek egyet, de nem biztos, hogy az első randin kell rögtön dűlőre jutnotok ezekben a kérdésekben.

4. NE IGYÁL TÚL SOK ALKOHOLT


Ügyelj arra, hogy az első randin ne igyál túl sok alkoholt. Ezzel egyrészt negatív benyomást kelthetsz a másik félben, másrészt te sem tudod tiszta fejjel eldönteni, hogyan érezted magad azon az estén. Arról nem is beszélve, hogy túl sok alkohol fogyasztás után olyan dolgokba is belekeveredhetsz, amikre tiszta fejjel nemet mondanál.

Forrás: Shutterstock

5. NE LEGYÉL NYITOTT KÖNYV


Természetesen mutasd magad a randin olyannak, amilyen valójában vagy, és ne hazudj! Azonban alaposan gondold át, mennyit szeretnél elsőre elárulni magadról. Nem szabad túl sokat mondani, elvégre legyen a partnerednek még felfedeznivalója a következő találkozókon.

6. NE ÖLTÖZZ FEL TÚL SZEXIN


Ahogyan az első randin sem szabad azonnal elárulnod minden titkodat, úgy a randiszetted kiválasztásakor is tanácsos ügyelni arra, hogy olyan dolgok maradjanak rejtve, amelyek jól jöhetnek még egy következő alkalommal. A mélyen dekoltált felső egy túl rövid szoknyával kombinálva tehát tabu az első randin. Ügyelj arra is, milyen színű ruhát veszel fel, mert a legtöbb pasi, ha vörös ruhában lát, attól beindul.

7. NE CSAK MAGADDAL FOGLALKOZZ


Azért mész el egy randevúra, hogy megismerd a partneredet, és ő is megismerjen téged. A hangsúly a kölcsönösségen van. Ezért kerüld el, azt, hogy órákon át csak magadról beszélsz, mert ez nem kelt jó benyomást rólad. Ne csak saját magad érdekeljen, figyelj arra is, mit mond magáról a másik.

Nyitókép: Shutterstock

Szerinted mi a leggázabb az első randin?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.