Clint Eastwood szerelem magazin korkülönbség
Épp a zabkásámat majszolgattam, amikor a Facebookon görgetve azzal a hírrel találtam szembe magam,hogy a 91 éves Clint Eastwood egy nála 64 évvel fiatalabb nővel van együtt. Az ifjú menyecske pont annyi idős, mint én (27 éves), így akarva akaratlanul elkezdtem agyalni, mi viszi rá az embert, hogy egy cuki nagypapa legyen a pasija...

Először is szeretném leszögezni, hogy eszem ágában sincs senki felett ítélkezni, és én is azt vallom, hogy a szerelem kortalan, normális határokon belül.

Belegondolni sem tudok, milyen lenne, ha egy 91 éves pasim lenne, pedig világ életemben csíptem a jófej nagypapákat. A belőlük áradó bölcsesség és tapasztalat igazán vonzó, de hogy férfiként nézzek egy idősödő úrra, az számomra elképzelhetetlen. És nem, akkor sem, ha milliárdos, ha híres, ha rám hagyja a luxus ingatlanjait és minden mást: nincs az a pénz, amiért ennyi idősen összebújnék egy 64 évvel idősebb férfival. Még akkor sem, ha ő Clint Eastwood.

A hírt olvasva ezek voltak az első gondolataim

Jöjjön egy kis matek, amin a cikk olvasásakor rögtön elkezdtem agyalni. Amikor a 91. életévét idén töltő Clint 64 éves volt, akkor született a barátnője. Ugye, milyen rémisztő? A színész már réges-régen túl volt a legnagyobb sikerein, megélt egy csomó mindent, amikor ez a fiatal lány megszületett.

A második gondolatom az volt, vajon mit csinálnak ők együtt? Mert az, hogy tévéznek, normál esetben étterembe, moziba járnak, utazgatnak, kirándulnak, az rendben van, de el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet a szexuális életük. Nem szeretnék megbántani egyetlen 90 éves férfit sem, de lehetetlennek tartom, hogy ennyi idősen működjön a szerszámjuk. Persze, lehet, hogy Eastwood csodákat tud a férfiassága nélkül is, hiszen volt jó pár éve kitanulni, hogy kell örömet okozni egy nőnek, de na. Ebbe jobb inkább nem belegondolni...

Na és a gyerek? Vagy ennek a lánynak 27 évesen esze ágában sincs családot alapítani? Mert Clintnek van már hét gyermeke, akiket hivatalosan is elismert (persze szinte mindegyik más anyától) de azt ő maga sem tudja, hányszoros apa valójában.

A harmadik gondolatom az volt, hogy lányként pontosan tudom, mennyire féltett apa az aktuális hódolóimtól. Nem tudom, mit szólt volna, ha a vasárnapi ebédre egy nálam 64 évvel idősebb férfival állítok be forró húslevest enni úgy, hogy Clint a lány apjának az apja is lehetne.

Vajon náluk hogy telik egy családi ebéd, vagy mit csinál a 91 éves színész a barátnője huszonéves barátaival?

Forrás: Instagram/Noor Alfallah, Getty Images

Nos, elgondolkodtató, mi tartja össze őket. Lehet, hogy a szerelem valóban kortalan, és a 27 éves Noor Alfallah tényleg szerelmes Clintbe. Esetleg a vagyonára, a vele járó hírnévre vágyik, vagy durván apakomplexusa van? Nem ismerem ezt a fiatal lányt, aki nem mellesleg női szemmel is igen kívánatos, de nem lehet véletlen, hogy évekkel ezelőtt Mick Jaggerrel volt együtt. Miután szakítottak pedig a milliárdos Nicolas Berggruen oldalán vigyorgott... Rosszindulatú lennék? Szerintem inkább realista.

Én szinte biztos vagyok benne, hogy Noor leginkább a bankjegyeket és a jólétet látja Eastwoodban is, ő pedig hülye lenne visszautasítani egy ilyen bomba nőt, hiszen vele aztán meg lehet jelenni! Na, meg ha jól kijönnek egymással, miért ne...

Nem vagyok én senki, hogy pálcát törjek a szerelmesek feje felett, és lehet, hogy a korkülönbség náluk nem akadály, de gondoljunk csak bele, milyen rémisztő ez a 64 év. Clint például a második világháború alatt már 9 éves volt, amikor véget ért, akkor pedig 15 éves kiskamasz, ez a lány pedig csak a történelem könyvekből tudhatja, egyáltalán mi az a világháború. Szerintem 64 év korkülönbséggel egy egészséges párkapcsolatot nem lehet fenntartani.

Vagy nagyon szeretethiányosnak, vagy durván apakomplexusosnak (vagy anyakomplexusosnak), vagy pénzéhesnek, vagy elnézést, de lelki sérültnek kell lenni ahhoz, hogy valaki egy ennyi évvel idősebb emberrel kezdjen. Vagy az összes fentebb felsorolt dolognak érvényesülnie kell egy kicsit...

Szerinted működhet egy kapcsolat 64 év korkülönbséggel is?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.