prostituált szerelem prostitució párkacsolat Zavada Janka múlt őszinteség
Marci hatalmas vigyorral az arcán újságolta haverjának a lehengerlő hírt: - Hallod, ez a csaj! Istenem, annyira szép és csinos! Okos, és Jézusom, megőrülök érte!

Gergő csak nevetett:

- Na, mi van? Megint belezúgtál valakibe?

- Esküszöm neked, hogy elvette az eszem. A boltban futottam vele össze. Ahogy rám mosolygott... - ecsetelte. - A lényeg, hogy elhívtam egy kávéra, és igent mondott.

- Szép volt, öreg!

Marci repdesett az örömtől. Fürdés, hajmosás, borotválkozás. Mindent bevetett, hogy lehengerelje a titokzatos lányt. Sok mindent nem árult el magáról, csak azt, hogy Evelinnek hívják. Régebben a városban élt, de utána elköltözött. Nemrég tért ismét vissza. Marci, aki csak pár éve költözött ide, nem ismerte a lányt. Így nem ismerhette a múltját sem. Mit sem sejtve, virággal a kezében sétált a kávézóhoz, ahol a lány már várta. Egy kirakat melletti asztalhoz ült le. Egy könyvet olvasva várta, hogy a fiú megérkezzen.

Hosszú órákkal és sok-sok kávéval később indulni készültek.

- Sétálunk egyet? - tette fel a kérdést a férfi.

- Persze, szívesen.

Egy idő után a fiú észrevette, hogy az emberek összesúgnak a hátuk mögött. Némelyik még mutogatott is a lányra. A fejüket csóválták, gonoszan kacarásztak. Evelin is észrevette a nyilvánvalót, de nem tudta, reagáljon-e egyáltalán. A sokadik ilyen alkalom után megszólalt. Szigorúan előre nézett, még csak véletlenül se fordította a fejét a fiú felé.

Forrás: Shutterstock

- Azt hiszem, el kell mondanom valamit. Előbb-utóbb úgyis kiderül. Inkább tőlem halld, mint mástól. Így biztosan az igazságot fogod megtudni, nem pedig egy mesterkélt, átírt történetet.

Marci ereiben meghűlt a vér. Annyira szép minden. Annyira tökéletes minden. Most mégis mit fog mondani? Hogy házas? Hogy pasija van?

- Légy őszinte, kérlek - préselte ki végül magából a szavakat.

- Régen prostituált voltam - mondta ki mindenféle érzelem nélkül a lány. - Nem akartam, de muszáj volt. Talán 18 lehettem, amikor a barátnőmmel bulizni mentem. Jól éreztük magunkat, táncoltunk, ittunk, nevettünk. Megjelent két srác, akik itallal kínáltak minket. Én elfogadtam, a barátnőm nem. Neki szerencséje volt. Semmi másra nem emlékszem az estéből.

Másnap egy koszos szobában ébredtem, az ágyrácshoz kötözve. Elraboltak, bedrogoztak, és erre a munkára kényszerítettek. Sok más lány is ugyanebbe a helyzetbe került. Igazából le is mondtam az életemről, soha nem gondoltam volna, hogy valaha kikerülök onnan. A mai napig nem tudom, miként talált ránk a rendőrség.

Az itthoni emberek nem tudják, mi is történt valójában. Mindenféle pletyka indult, hogy összejöttem egy sráccal, aki aztán futtatott. És éltük boldogan az életünket.

- De miért nem mondod el nekik, mi történt valójában? - kérdezte Marci, akinek hatalmas döbbenet ült ki az arcára. Eszébe sem jutott volna, hogy ezt fogja hallani.

- Mert nem akarom újra és újra átélni azokat a szörnyűségeket. Az is hatalmas haladás részemről, hogy neked el tudtam mondani. Nem akarom, hogy sajnáljanak. Hogy odajöjjenek és a hogylétem felől érdeklődjenek. Inkább higgyék azt, hogy egy olcsó prosti vagyok, mintsem, hogy sajnálkozzanak felettem, amíg élek...

Marci megszorította a lány kezét. Így sétáltak tovább néma csendben, hallgatva a járókelők kacaját.

Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)
Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.