A sugarbaby a gazdag pasik játékszere. Tuti, hogy erre vágysz?!

A minap egy hirdetés ütötte meg a szememet. A luxusprostik arca kerestetik. Nem, nem így nevezik meg a hölgyet, de ha őszinték akarunk lenni, miről is szól az oldal, akár ezt is írhatták volna.

Ilyen van? - dörzsöltem meg a szemem, miután majdnem hanyatt vágtam magam meglepetésemben. Teljesen elhűltem azon, hogy ezt legálisan publikálják egy álláskeresőn. Na, de hogy teljesen képben legyetek, elárulom: egy sugarbabyket és sugardaddyket reklámozó oldalról van szó. Természetesen a kommentelők joggal csináltak viccet a hirdetésből, hiszen mindannyian tudjuk, hogy miről is van szó - még akkor is, ha masnival átkötött aranypapírba csomagolják a rideg valóságot...

A "nagy"emberek - akiknek se idejük, se kedvük udvarolni és valódi érzelmek alapján társat választani - csak kattintanak néhányat, és megrendelik a legújabb "vagyontárgyukat". Hol itt a kölcsönösség, amit reklámoznak? Sehol. "Mindkét fél jól jár" - hirdeti az oldal. Miért is? Mert a szegény sorból jövő, de fiatal és szép nők sokkal nagyobb anyagi juttatás fejében adhatják el a bájaikat, mintha csak a szomszéd, átlagfizetésű Józsival kezdenének (esetleg többedannyiért szedhetnek össze egy jó kis nemi betegséget)?

Senki ne áltassa magát: egy ilyen oldalon nem a milliomos Adoniszok keresnek társat, hanem a kiöregedett, magukat sportosnak mondó, de valójában pocakos, beképzelt, egoista, önző pasik. Akik még ráadásul arra is lusták, hogy udvaroljanak. A milliomos Adoniszok ugyanis a sármjukkal hódítanak. De még ha valóban elő is fordulnának ezen a helyen ellenállhatatlan és kőgazdag férfiak - vajon mennyire becsülik meg azt a nőt, akit kilóra vesznek meg?

Forrás: Shutterstock

Ébresztő, lányok! Egy ideig biztosan vonzó lehet a rátok szakadó luxus, de én akkor is azt mondom, hogy az önbecsülés többet ér. Sokkal nagyobb árat fizettek, mint amennyi ellenszolgáltatást kaptok majd ezektől az "uraktól".

Az már csak hab a tortán, hogy az oldal még az erkölcsöt is belekeveri a szolgáltatásba, és bátran regél az etikáról... Mert szerintük mi egy kapcsolat alapja? Az, hogy a két félnek nincsenek titkai egymás előtt. Persze, nyilván nem a szolgáltatásra regisztráló férfiak feleségeire gondoltak, amikor ezt leírták. Hiszen rögtön utána kihangsúlyozzák: garantáltan nem tudja meg otthon senki, mennyire tették "boldoggá" a milliomos urat.

Mondhat bárki bármit, valójában arról van szó, hogy pénzes férfiakat szolgálnak ki, akik ugyanúgy veszik meg a nőket, mint a legújabb Rolexüket vagy Roys-Royce-ukat. A kiválasztott nő nem lesz több a számukra egy drága játékszernél. Persze, mindig is volt és lesz hasonló szolgáltatás - de az, hogy ma már ennyire nyíltan fel lehet vállalni, és még reklámarcot is keresnek hozzá, megdöbbentő...

Bár ha jobban belegondolok, ha az aranyérnek, a láb- és hüvelygombának is van reklámarca, miért ne lehetne a luxusprostiknak is? Sok szerencsét annak a bevállalós hölgynek, aki egy ilyen oldal reklámjában szeretne szerepelni! Ahogy a hirdetésben is elhangzik: "Zsebelje be az ezzel járó hírnevet"!

Forrás: Mudra László
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek