Valentin nap magamutogatás Jónás Zsófi posztolás felszínesség rongyrázás
Ismét eljött a Valentin-nap, amikor a szerelmesek minden ismerősüknek bebizonyíthatják, hogy náluk nincs szerelmesebb, boldogabb és rongyrázóbb pár.

Kedves Olvasó! Ha esetleg eddig nem voltál tisztában azzal, hogyan is kell rendesen megünnepelni ezt a jeles napot, itt van egy kis útmutató számodra. Figyelem, az írás nyomokban iróniát tartalmaz...

Posztolni, posztolni, POSZTOLNI!!!

Az első és legfontosabb: ne felejts el mindent felrakni a Facebookra vagy az Instagramra! De ha lehet, akkor inkább mindkettőre - biztos, ami biztos. Nem baj, ha kihűl a vacsi, vagy esetleg a századik szelfi után már nem olyan őszinte az a mosoly. Hiszen mi a mai világ első számú szabálya? Amíg nem posztoltad ki, és nem lájkolta legalább 100 ember, meg sem történt...

Virágot, de dobozban ám!

Ma már nem divat egy szép szál vörös rózsával jelezni a kedvesünknek, hogy gondoltunk rá ezen a napon. Ilyet csak nagyon kezdő és/vagy lúzer Don Juanok tesznek. Minimum egy hatalmas doboz virágot kell küldeni szívünk hölgyének, amiben úgy préselődnek a rózsák, mint heringek a konzervdobozban. Vagy egy teljesen természetellenes, ámde roppantul divatos állat formájában kell a növénynek megérkeznie. Előnyt élveznek ilyenkor a macik, a cicák, a nyuszik, szóval, minden olyan állat, aminek normális esetben semmi köze nem lenne a szerencsétlen virághoz.

Romantikus vacsi vs. Párizs

Nem hiszem el, hogy van még olyan, aki nem Párizsba viszi el élete értelmét Valentin-napon! Eszem megáll, most komolyan. Na jó, kezdő szinten esetleg a vidéki ötcsillagos wellness hotel is megengedett, de haladó szinten már nincs pardon, elő azokkal a repjegyekkel! A sarki romantikus kisvendéglőt kockás terítővel és házi pálinkával pedig most azonnal felejtsd el!

Az ajándék, ami mindennél fontosabb...

Na, most, hogy már tisztáztuk: egy kazal vörös rózsa burjánzik a kedvesed ajtaja előtt, és egy átlagember havi fizetését elverted a párizsi útra, rá is térhetünk a lényegre. Az ajándékra. Ne is gondold, hogy egy helyes kis ezüst karkötő elég lesz! Szóval, ha megtaláltad azt a platina fülbevalót, aminek az ára láttán a veséd eladásán kezdesz gondolkozni, jó nyomon jársz! Ne garasoskodj, hiszen ki tudja, hány Valentin-napot fogsz együtt tölteni életed aktuális szerelmével, akivel éppen 4 hónapja vagytok együtt!?

A profik

Na, eddig a kezdőkkel és a haladókkal meg is volnánk. Most jönnek a profik. Igen, ők azok, akik mindent egybegyúrnak: rózsás maci, Párizs, és megfejelik még egy lánykéréssel is. Hol máshol, mint az Eiffel-torony legtetején - hiszen ott csillog a legszebben az a fene tudja, hány karátos gyémántgyűrű, és így mutat majd igazán jól az Insta fotón. Ők azok, akik a Valentin-napot csak bemelegítésnek szánják a jövő nyári vidéki kúriában tartott, szűk családi (200 fős) luxus lagzihoz.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.