szilveszter Újév szilveszteribuli2017 házigazda házibuli
Átmehetnénk hozzátok Szilveszterezni? Neeeem, semmi vadulás. Társasozunk, meg este megnézzük azáderjánost. Nem kell készülni semmivel, tényleg. Csak együtt leszünk, és röhögünk, aztán egy-kettő körül már mindenki alszik.

Fú, most szólt a Szilvi, hogy a nővére is Pesten lesz. Hozhatnánk őket is? Mármint a pasijával. Jó fejek, hoznak piát, jó lesz. Nem, nem fogja zavarni őket, hogy még nem pakoltad el a karácsonyi kupit. Amúgy van nagy lábosod? Hát a lencsének! Jut eszembe, van nálatok otthon lencse? Uh, akkor le tudnál ugrani a kisboltba? Meg akkor egy laktózmentes tejfölt is dobj már be a habaráshoz! És pár zacskó csipszet. Hétre ott leszünk! Hogy az korán van? Ne aggódj, tényleg nem kell takarítani.

Óóó, de édes vagy, hát mégis kitakarítottál? Nyúzottnak tűnsz, baj van? Jaj, nem is látszik, hogy nem volt időd hajat mosni. Tök olyan, mintha csak hajlakk lenne! Ja, hogy ők kik? Szilvi nővére pasijának az unokahúgai. De már többen nem leszünk. Csak a Szabi ugrik át, de valószínűleg a csaja nélkül. Nem szóltam? Ne haragudj, tudod, a rohanás...

Forrás: Shutterstock

Van még a nagypapád pálinkájából? Hát az valami isteni! Utolsó üveg? Na, akkor csak kicsit tölts! Fú, de finom, még egy kört! Fú, de finom, még egy kört! Fú, de finom, még egy kört! Hát ez elfogyott, ugye nem baj? Te, az ott valami különleges whiskey?

Szar a zene. Miért ez a zene? Te tényleg ezt szereted? Várjál, mutatom, mi az igazán nagy királyság. Van kábeled? Hozzádugjuk a tv-hez. Ez nem jó csatlakozó, van másik? A kamrában esetleg? Szerintem létrával elérjük a felső polcot. Felhoznád a pincéből? Deédesvagy. Igyál már valamit! Ó, de nincs több pohár. Elmosnád ezt? Ja meg ezt is. Nehogy már Unicum íze legyen a vodkának! Juj, ez eltört... Porszívó merre? Szólj, ha kész vagy, és akkor végre koccintunk.

Te átkozott szilveszter! http://www.she.hu/herself/20161228-szilveszter-party-buli-unneples-hangulat-elvarasok-valosag.htmlA karácsony miatt romlik el a Szilveszter!http://www.she.hu/herself/20171216-karacsonyi-zabalasok-kihizott-ruhak-szilveszterre-sanyii.html

Te, valami felvágott nincs? Szendvicsek jól jönnének, a Szabi elég szarul van, csak ki kéne bírni éjfélig. Még mindig nem ittál? Ne hülyéskedj! Melyikből kérsz? Ja, az már elfogyott. Az is. Az Unicumot nem szereted? Kár. Roziék hozták ezt a bort, nem olyan jó, mint amit te vettél, de töltünk hozzá szódát. Behoznád a hűtőből? Te, figyi, megint nincs pohár.

Forrás: Shutterstock

Jaj, ne haragudj, az Erika elszólta magát, hogy itt vagyunk, és két kollégája pár sarokra utcabálozik. Kérdezik, hogy felugorhatnának-e átmelegedni. Hoznak piát is. De csak kicsit maradnak. De majd segítenek a kanapét arrébb tolni, hogy legyen tánctér. Majd mielőtt elmegyünk, visszarendezzük, hogy ne nektek kelljen. Jaja, tuti nem felejtjük el!

Nyugi, kijön a vörösbor, anyum mesélte, hogy csak sós vízbe kell áztatni. Vagy benzinbe. Majd megkérdezem. Te, Szabi kicsit rosszul van, befektethetjük a hálószobába? Óóó, basszus, na majd segítek áthúzni az ágyneműt. Szegény Szabi.

Mindjárt éjfél. Merre vannak a pezsgőspoharak? Várjál, segítek elmosni. Hát akkor BÚÉK! Éljen a házigazda! Virsli lesz? De édes vagy! Majd szólj, ha kell segítség. Ketchup elfogyott? Nem baj, akkor hoznál majonézt? Ja és kenyeret. És ha már kimész, bedobnál pár sört a hűtőbe?

Te, valami Vilma néni csöngetett a harmadikról. Hangos a zene. Én már szóltam a többieknek, hogy halkabban. De hát ez a Szilvi kedvenc száma... Azt a vázát meg majd kifizetjük. Holnap átutalom az árát. Tényleg. Nem fogom elfelejteni!

Forrás: Shutterstock

Figyi, a Szabi csaja kint bőg az udvaron, és nem hajlandó bejönni. Hoznál neki egy pokrócot, hogy legalább ne fagyjon meg? Te, mitől ragad ez a padló ennyire? Várjál, feltörlöm. Nem találom a vödröt. Hol tartod? És a felmosót? Szerinted nem kéne bele valami súrolószer, vagy Domestos? Miért, mi a különbség? Jó, mindegy, azt hol tartod? Most miért mondod, hogy egyszerűbb lett volna, ha te csinálod? Amúgy a sörnyitó hol van?

Hát te hol voltál? Egész eddig a lencsét főzted? Lemaradtál az egész buliról! Hogy érted, hogy "búcsú lencse"? Még csak fél három van. Dehogy vagy te fáradt, csak nem ittál eleget. Most komolyan bontod a bulit? Hogy te mekkora szar fej vagy! Jövőre nem is jövünk.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.