POSZT lájkolás lájkgomb lájk facebook
10 Facebook poszt, amit Te is egészen biztosan lájkoltál már - akkor is, ha nem vallod be... Nem, nem azért, mert tényleg "tetszett"... Flóra összegyűjötte nektek azokat a posztokat, amiket annak ellenére is lájkkal illetünk néha, hogy valójában egyáltalán nem is tetszik. 
  1. Az egyik ismerősöd posztját. Igazából nem is tetszett a fotó, mert semmi érdekes nem volt rajta, de megnyomtad a lájk gombot, csak mert jóban vagytok.
  2. A helyes srác posztját, aki sosem írt még neked és reménykedtél, hogy ha felbukkan a neved az értesítései között, elidőzik majd az adatlapodon és még üzenetet is küld majd. (Nem így lett.)
  3. Az exed posztját, amikor kitette, hogy kapcsolatban van, hogy megmutasd, te már túl vagy rajta.
  4. Az exed egy másik posztját, amikor még nem volt kapcsolatban. Csak, hogy nehogy túl legyen rajtad.
  5. Egy ismeretlen posztját, akire már nem is emlékszel, miért jelölted vissza, de kitette, hogy "eljegyezve" és ez olyan romantikus!
    Forrás: Getty Images/Todor Tsvetkov
  6. Valami béna, közhelyes idézetet, csak mert éppen a padlón voltál és reménykedtél benne, hogy az, akinek észre kéne vennie, hogy egy kis törődésre van szükséged, emiatt ír majd neked, hogy "Mi a baj? Minden rendben?"
  7. Egy csinos ruhát / ékszert / cipőt / táskát, mert reménykedtél benne, hogy a pasid látja, hogy lájkoltad és egyszer meglep majd vele. (Ügyes!)
  8. A főnököd posztját. Mert ő a főnököd.
  9. Anyukád posztját. Mert ő az anyukád.
  10. Egy "Tízdolog" cikket, mert amit olvastál benne, mind igaz volt rád.

Fejes Flóra

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.