Ha valakivel találkoznod kell, akkor azt az utadba fogja sodorni az élet

sors kibeszélő sorsszerű találkozás
Én mindig is hittem a karmikus találkozásokban, azaz abban, hogy mindenkinek megvan valahol a párja a világban, akivel a megfelelő időben és térben össze fog találkozni, akár akar, akár nem.

Sokan azt hiszik, ha fogynak pár kilót, megcsináltatják a mellüket vagy jól kigyúrják magukat, akkor sokkal boldogabbak lesznek és könnyebben megtalálják az igazit is. A legtöbb szingli épp ebbe a hibába esik bele, hogy folyamatosan a tökéletességre törekszik, állandóan a külsejével van elfoglalva, mert azt gondolja, úgy majd szerethetőbb lesz vagy legalábbis jobban észreveszik majd a másik nem képviselői.

Szerintem azonban az igazi megtalálása független attól, hogy éppen hogy nézel ki. Ha két embernek dolga van egymással, egymásra fognak találni, akár egy szabadidőnadrágban vagy smink nélkül is. Ráadásul soha nem azért fogsz valakinek feltűnni, mert épp 2 kilóval kevesebb van rajtad, hanem azért, mert magabiztos és pozitív a kisugárzásod. Emlékszem az egyik tanfolyamon mesélte az oktató, hogy járt a csoportba egy duci lány, akiért oda voltak a férfiak. Hiába voltak csinosabb lányok a csoportban, mégis a duci lány tetszett mindenkinek, mert sugárzott róla, hogy jóban van önmagával.

Férfiban is ismerek ilyet. Egy tánctanfolyamon ismertem meg Jánost, aki nem volt jóképű, de olyan elképesztő magabiztosság és önazonosság áradt belőle, hogy mindenkit levett a lábáról. Saját elmondása szerint mindenki belé volt szerelmes, rajongtak érte a nők. Szóval nem kell sem szépnek, sem vékonynak lenned ahhoz, hogy csábíts és párra lelj.

Persze nincs azzal baj, ha törődsz magaddal és szeretnél jól kinézni, de tedd ezt magadért és ne azért, hogy másoknak jobban megfelelj. Hidd el, ha találkozol az igazival, nem azt fogja elemezgetni, hogy hány kiló túlsúly van rajtad és milyen csúnya a narancsbőr a combodon. Az igazi attól igazi, hogy önmagadért szeret és téged lát, nemcsak a testedet. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy ne törődj egyáltalán a külsőddel, de ne gondold, hogy a nagybetűs szerelem ezen fog múlni.

Forrás: Shutterstock

Én hiszek abban, hogy ha valakivel karmikus a kapcsolatod, akkor bármit tehetsz, úgysem tudod elkerülni. Egyszerűen azért, mert dolgotok van egymással, feladatotok, amit együtt kell megoldanotok ebben az életben. Ezek azok a találkozások, amelyekre egyáltalán nem számítasz és a másik váratlanul, egyik pillanatról a másikra csöppen bele az életedbe. Ezeket a találkozásokat meséled úgy a barátaidnak, hogy „Nem fogjátok elhinni, mi történt...". Ezek azok az egymásra találások, amik egyszer csak megtörténnek. Nem tehetsz érte nagyon semmit, de ellene sem.

Soha nem fogom elfelejteni, hogy az egyik barátnőm kipróbált mindenféle társkeresőt, randizott össze-vissza, de nem jött neki össze a nagy szerelem. Egyszer aztán elment vásárolgatni az egyik plázába fáradtan, smink nélkül és valami ezeréves ruhában. Épp hosszú sor volt a kasszánál, elkezdett beszélgetni a mögötte álló sráccal, aki aztán elkérte a számát, a többi pedig már történelem. Nem a legjobb formáját hozta, nem nézett ki tökéletesen, de nem is számított. Dolguk volt egymással.

Ha valamiben mindenáron a tökéletességre akarsz törekedni, akkor élj úgy, hogy az üljön ki az arcodra, hogy szereted az életedet. Az emberek szívesebben kapcsolódnak egy olyan emberhez, aki rendben van önmagával és nem kétségbeesetten keres valakit, aki majd megmenti saját magától és betömködi a szívén tátongó lyukakat.

Kezdőkép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.