szerelem kibeszélő magazin párkapcsolat kompromisszum boldogság
Az élet nem adhat meg nekünk mindent, amit csak akarunk, és ez rendben is van. Nem sikerülhet mindig, minden az elvárásaink szerint. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy értékeljük azokat a dolgokat, amelyekkel rendelkezünk, és igyekezzünk mindenből a legtöbbet kihozni.

A boldog és kiegyensúlyozott élethez elengedhetetlen, hogy tudjunk kompromisszumot kötni, és meg kell tanulnunk megelégedni azzal, amink van - hiszen pont ebben rejlik az értéke.

Azonban az is fontos, hogy megtanuljunk határokat húzni, és ne elégedjünk meg semmivel, ami kevesebb annál, mint amit megérdemlünk. Igen, a szerelemről beszélek. Persze egyetlen szerelem sem tökéletes, de ez nem jelenti azt, hogy az igazán rosszal is meg kell békélni. Hiszen állítólag a szerelem egy egyetlen dolog, amiért érdemes élni, így pedig fontos, hogy olyan szerelemben éljünk, amiért tényleg megéri.

Egyértelmű, hogy szükség van kompromisszumokra, még a szerelemben is. Sőt, az észszerűtlen elvárások sem jók. Azonban van néhány dolog, amit mindenképp megérdemelsz bármelyik férfitól, akivel randizol. Van olyan, amit soha nem szabad feladni, s olyan is, ami miatt nem lehet kompromisszumot kötni.

Megérdemelsz egy férfit, aki pozitív hatással van az életedre!

Olyan férfit érdemelsz, aki ténylegesen értéket ad az életedhez, és nem olyat, aki folyamatosan csak elvesz.

Olyan férfit érdemelsz, akinek hiányzol!

Megérdemelsz egy férfit, aki veled akar lenni akkor is, ha éppen nem vagy ott. Olyat, aki nem feledkezik el arról, hogy a világon vagy, csak azért, mert nem tartózkodtok egy helyen.

Olyan férfit érdemelsz, aki odafigyel rád!

Aki tisztelettel bánik veled, és a lehető legjobb tudása szerint szeret. Aki nem bánt, nem aláz meg, és nem akar kellemetlen helyzetekbe hozni.

Forrás: Shutterstock

Olyan férfit érdemelsz, aki arra ösztönöz, hogy jobb legyél!

Aki miatt valóban jobb ember akarsz lenni. Aki folyamatosan arra bíztat, hogy fejlődj, haladj az életeddel, a közös életetekkel, és aki miatt jobb akarsz lenni hozzá és magadhoz is.

Olyan férfit érdemelsz, aki bevon az életébe!

Aki érezteti veled, hogy együtt vagytok, és nem zár ki az életéből, nem ültet kispadra, ha épp nincs hozzád kedve. Kiveszi a részét a párkapcsolatból, és biztosít arról, hogy ketten vagytok, nem pedig külön ő és te.

Olyan férfit érdemelsz, aki odafigyel rád!

Megérdemled, hogy olyan férfival legyél, aki szem előtt tartja az igényeidet és a szükségleteidet. Türelemmel, szeretettel és gondoskodással fordul feléd, nem pedig csupán elvárja ugyanezt.

Olyan férfit érdemelsz, aki tervez veled!

Nem csak egy átugorható lábjegyzet vagy az életében, hanem valaki, akivel számol a jövőben is. Aki mellett nyugodtnak érzed magadat, és úgy érzed, biztonságban vagy.

Olyan férfit érdemelsz, aki mellett boldogan ébredsz fel!

A nap végén úgyis minden a boldogság kereséséről szól, és megérdemled, hogy olyan párkapcsolatban legyél, ami valóban boldoggá tesz minden nap.

Megérdemled, hogy olyan férfi legyen melletted, aki prioritásként kezel, aki nem szegi meg az ígéreteit, aki mellett saját magad lehetsz, és aki feltétel nélkül szeret.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.