Nyílt levél a csajoknak, akik gátlástalanul nyomulnak: el a kezekkel a pasimtól!

magazin kibeszélő Lemming párkapcsolat rivalizálás egyenlányok
Van az a csaj típus - szándékosan nem írok nőt, mert ők nagyon messze állnak ettől a minőségtől - akiket az egyik közeli ismerősöm nemes egyszerűséggel csak káposztafejűeknek hív. Én meg lemmingeknek. Jól el szoktunk ezen röhögcsélni.

Aki még nem látott volna lemminget, és nem tudná, hogyan viselkednek, azoknak elmesélem. A lemming a hörcsögök, pockok családjához tartozik. Apró, folyton nyüzsög, nincs egyetlen nyugodt perce sem. A fejéről, az arckifejezéséről süt, hogy nagyon egyszerű. Semmi más nem érdekli, csak a zsigeri ösztönök. Ezért aztán, a nőstények valami egészen különleges módon működnek, ami ugyan az állatvilágban úgy tűnik, normális, emberek esetében azért érdemes lenne meglépni ezt a szintet.

A lemming nőstények állandóan veszekszenek a hímekért. Képesek egymás kölykeit is ellopni, hogy a hím hozzájuk tartozzon, utána pedig, a legnagyobb egyetértésben neveli az összes nőnemű egyed az összes utódot. Egy szóval azt lehetne mondani, ha emberi tulajdonsággal szeretnénk őket felruházni, iszonyat nagy sz*rkavaró ösztönlények.

Na, ezek a csajok pont ugyanilyenek. Rájuk nézel, s már az első pillanatban levágod, ebbe a csoportba tartoznak. Azt képzelik, óriási egyéniségek, de valójában tök egyformák. Ugyanaz a haj, ugyanaz a smink, ugyanazok a ruhák, ugyanolyan idióta pózok jellemzik őket. Szépek, dekoratívak, rengeteget foglalkoznak magukkal, már-már betegesen. Az arckifejezésük kifejezetten bugyuta, látszik az alacsony programozás.

Hogy miért beszélek róluk? Azért, mert olyan szinten gátlástalan módon működnek, hogy minden épeszű embernek kinyílik a zsebében tőlük a bicska. Nem azért, mert betegesen féltékenyek lennének. Ó, dehogy. Azért, mert maga az elv, ami szerint működnek ezek a lemming csajok, vérlázító és dühítő, akkor is, ha egyébként valakinek rendben van az önbecsülése.

Ugyanis ezeket a csajokat egyetlen dolog motiválja, mégpedig az, hogy bebizonyítsák maguknak, képesek a létező összes foglalt férfit elcsábítani.

Forrás: Shutterstock

Szerintem itt kezdődik a nulla önbecsülés és a komoly felfogásbeli probléma. Semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, semmi sem szent, akkor is nyilvánvaló módon nyomulnak, ha az adott pasasnak jelen van a társa is. Gátlás nélkül működnek, s hiába szánalmas, amit művelnek, s ráadásul borítékolható, hogy egyetlen dolog jut eszébe minden férfiembernek velük kapcsolatban, nem veszik ezt észre.

Nem értik, hogy az a másik nő mégis mit tudhat, amit ők nem, hisz a saját felfogásuk szerint sokkal jobb nők, mint azok, aki az adott férfi mellett vannak, s akik mellett az adott férfi elkötelezte magát. És nem értik, miért történik velük újra és újra ugyanaz. Nevezetesen, hogy csak egy éjszakára kellenek, szeretőnek, lábtörlőnek, vagy éppen annak sem, mert egészséges lelkületű férfiember ignorálja őket.

Ezzel az egésszel egyetlen gond van. Az egyik, hogy az érdektelenség és visszautasítás kapcsán ezek a csajok vérszemet kapnak, túlbuzog bennük a bizonyítási vágy és nem érdekli őket, milyen és mekkora károkat okoznak. Senki sincs fából. Ez tény. Sem nő, sem férfi. Akit folyamatosan piszkálgatnak, abban egy idő után megmozdul valami. Ha csak vágy, akkor is. S hiába jó egy kapcsolat, hiába kötelezte el magát a férfi az adott nő mellett, ez mindkettejük számára fájdalmas és kínos pillanatokat okoz. Nehéz ezt jól kezelni, mert ezek a csajocskák nem értenek a szép szóból.

Bunkó meg nem akar lenni az ember, de ha nem egyértelműen és világosan közli, hogy húzzál innen, mindig azt fogják hinni, van esélyük. Írogatnak a pasasnak, társaságban folyton a közelébe tolakodnak, fogdossák, állandóan hozzányúlnak, és akkora dekoltázst és egyebeket villantanak, hogy esélytelen nem meglátni. Persze, akadnak olyan pasik, akik erre rezonálnak, vevők rá, nem számít nekik egy kósza numera. És olyanok is vannak, akik egyszerűen nem érzik, mi ezzel a gond. De szerencsére a normális, érett férfi zsigerből elhajtja őket. A gond csak az, tényleg nem értenek a szép szóból. Nehéz ügy ez. De egy biztos:

Kedves páfrányfejű lemmingek, sajnállak benneteket, hogy ennyire nem látjátok magatokat. Látszólag vannak sikereitek, de egyszer mindenkinek el kell számolni a tetteivel, semmi sem marad következmények nélkül. S az idő mindenkit oda tesz, ahova való.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.