PR cikk helyszín esküvő
Arra vágytok, hogy a nagy nap valódi érzelmekről és a közös pillanatokról szóljon a fényűző dekoráció helyett? Ha igen, akkor a minimalista esküvő koncepciója pont nektek való! Nézzük is meg, hogyan teremthettek lenyűgöző összhatást az egyszerűség jegyében!

1. Természetes szépségű helyszín

Minden a jól megválasztott esküvőhelyszínnel kezdődik. Mit szólnátok egy kastélyhoz? A történelmi épület és az azt körülölelő park már önmagában lenyűgöző hátteret biztosít, kihasználhatjátok a különleges építészeti elemeket és a természet adta díszletet. Egy szabadtéri esküvőhelyszín mindig kevesebb dekorációt igényel, de egy kastélyban a modern kényelem is csak egy karnyújtásnyira van.

2. Játék a fényekkel

A megfelelő világítás csodákra képes, és a minimalista esküvőkön különösen fontos szerepe van a fényeknek, melyek segítségével alakíthatjátok a tér hangulatát és kiemelhettek bizonyos területeket. A fákon elhelyezett fényfüzérek meleg, hívogató atmoszférát teremthetnek a zöldben, az épület homlokzatának megvilágítása szintén látványos elem lehet, és persze ne feledjétek a gyertyákat!

3. Letisztult színpaletta

Elegáns és kifinomult lesz az összhatás, ha egy fő színt és mellé legfeljebb egy-két kiegészítő árnyalatot választotok. A fehér és az ekrü örök klasszikusok, egy élénkebb árnyalattal kiegészítve tökéletes lehet, de az esküvői helyszín domináns színeire vagy éppen az évszak hangulatára is alapozhattok. A lényeg, hogy következetesen használjátok a választott színpalettát minden elemben.

4. Kevesebb, de minőségi virág

A virágok az esküvői dekoráció ékei, de a minimalista megközelítés esetén a hangsúly nem a mennyiségen van. Egy csodás menyasszonyi csokor már önmagában szinte műalkotás, mellé elég lehet 2-3 nagyobb virágkompozíció a stratégiai pontokon, például a bejáratnál. Passzolnak a koncepcióba a zöld növények is, egy-egy nagyobb méretű dísznövény egyszerű, mégis dekoratív.

5. Személyes tárgyak

Néhány jól megválasztott személyes tárgy többet mond el rólatok, mint bármilyen pazar dekoráció, ez a megközelítés ráadásul érzelmi mélységet is ad a nagy napnak. Készíthettek például egy fotófalat olyan képekből, amik bemutatják a kapcsolatotok történetét, de dekorációs elem lehet szinte bármiből, ami rólatok mesél, utazások emlékei vagy éppen közös hobbihoz kapcsolódó tárgyak.

A minimalista esküvő nem jelenti azt, hogy nincs varázslat, sőt, a kevesebb néha több! A kulcs a tudatos tervezés és a minőségi elemek kiválasztása. Készen álltok? Ha természetközeli esküvőhelyszínt kerestek Budapest közelében, elsőként a Fenyőharaszt kastélyszállót nézzétek meg!

Fotó: eskuvonkhelyszine.hu

(x)

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.