kibeszélő magazin udvarlás kezdeményezés ismerkedés
Ha szóba kerül a randizás vagy az ismerkedés, azonnal elindul a sárdobálás a nemek között, és nyilvánvalóan mindenki a másikat tartja hülyének.

A férfiaknak nincs könnyű dolguk, hiszen manapság a nők egyre kevésbé értékelik, ha valakinek van mersze megszólítani a másikat. Némely hölgynek ez csak akkor érték, ha a kezdeményezés egy tökéletes performansszal is párosul. Arról nem is beszélve, hogy sok csaj olyan lekezelően reagál a kezdeményezésekre, mintha legalábbis rá akarták volna rúgni az ajtót. De vajon miért van ez így? Nem, nem genetikailag bunkók és önteltek a nők.

 

Hanem iszonyú sok a rossz tapasztalatuk.

 

Alapok

Nyilvánvalóan a külső dominál első pillantásra, mikor meglátsz valakit. Álszentség lenne azt mondani, hogy az utcán szembejövő brutálszexi bombázót a személyisége miatt szólítják le a pasik. Csak az nem mindegy, hogy hogyan folytatják, ugyanis kezdeményezés és kezdeményezés között esetenként fényévnyi különbségek húzódnak.

Nem mindegy, hogy miért akar megismerni

A nők egyáltalán nem szeretik, ha tárgyiasítva vannak. Ez azt jelenti, hogy többségében nem kívánkoznak megismerkedni egy olyan pasival, aki úgy néz rájuk, mint a frissen szelt sonkákra a csemege pultban. Kifejezetten visszataszító, ha valaki látványosan végigmér, majd megszólít, és közli veled: "Neked van a világon a legszebb feneked!"

 

A legtöbb nőnek azonnal libabőrös lesz a karja, ha a randipartnere nem lát benne többet egy két lábon járó seggnél. Persze az is tény, hogy a megjelenésnek szóló bókok nagyon is jól esnek az ember lányának, de fontos, hogy a másikat ne csak a tested érdekelje.

 

A pasik tehetnek róla, hogy bunkók a csajok? Forrás: Shutterstock

Ismerkedjünk meg a NEM szócska jelentésével!

Előfordul, hogy két ember egyszerűen nem passzol össze. Nincs feltétlenül konkrét oka, simán csak hiányzik az a kis plusz. Ezt pedig elég nehéz finoman úgy az illető tudtára adni, hogy közben ne taposd össze a férfi mivoltát. Hiszen ha nincs semmi kézzel fogható bajod vele, akkor nehéz mire hivatkozni a visszautasítás pillanatában.

 

De ha valaki kulturáltan és őszintén mond nemet, akkor azt a férfiaknak kötelességük elfogadni. Nincs helye győzködésnek, a könyörgésnek meg főleg nincs!

Ha a csaj esetleg addig bizonytalan volt, akkor a lécci-lécci kezdetű mondatoktól biztosan kiábrándul egy életre. Az pedig végképp tűrhetetlen, ha a pasas mindezek után erőszakoskodik, nyomul, nem ért a szóból, a finom jelzésből. De persze, ha te esetleg erőteljesebb stílusra váltasz, akkor egyből megsértődik, és elhord mindenféle beképzelt kurvának. Miért van erre szükség? Ha valaki már távolról sem kíváncsi rád, az nem fog jobban kedvelni, ha belemászol az aurájába.

Az online terrorista...

Aki nem csak, hogy nem ért a szóból, de még olvasni sem tud: neki nem probléma, ha házasságban vagy tartós kapcsolatban élsz. Ahogy az sem, ha esetleg már családod is van. Simán veszi a bátorságot, hogy mindenféle előzmény és ismeretség nélkül üzenetet küldjön neked, amit azzal indít, hogy milyen szép vagy a profilképeden. És ha esetleg felhívod a figyelmét a fent említett aprócska tényekre, akkor közli veled, hogy a "barátkozás" nem bűn. Aztán ha barátkozol, két perc múlva elkezd nyomulni, és akkor vissza is ugorhatunk az előző pontra...

A kivétel erősíti a szabályt

Ez a mondat az egyik legnagyobb szemétség a világon, hiszen mindig azon csattan legnagyobbat az ostor, aki nem tehet semmiről. Vagyis ha a nő már kapott hideget-meleget az ismerkedései során, akkor egyszer elérkezhet az a pont, amikor már azt a férfit is kérdés nélkül elhajtja, aki nem követett el semmi rosszat.

 

 

És itt vissza is tértünk ahhoz a jelenséghez, mikor egy csaj képtelen értékelni az udvarias, szimpatikus közeledést. Mindenkinek igaza van, de igazán senkinek sem. Nincs igazság a Földön, ez ma is kiderült a számomra.

 

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.