bunkó kibeszélő férfi ismerkedés irónia
Nincs barátnőd a kréta kor óta? Úgy gondolod, az összes nő ribanc? Ha szeretnéd még legalább 50 évig megőrizni a szüzességed, nincs más dolgod, mint betartani az alábbi szabályokat.

1. Próbáld meg ágyba vinni a nőt az első randin...

...és sértődj meg, ha nemet mond! Természetes, hogy 5 év kihagyás után már fel vagy húzva kissé, de persze azért tudod, hogy a valóság nem egy pornófilm. A szexért sajnos teperni kell: bókok, pár pohár bor, és legalább egy csók szükséges ahhoz, hogy eljussatok az együttlétig!

2. Legyél igénytelen!

Minek kiöltözni, ha később úgyis minden reggel gyűrötten fog látni a csaj? Te csak jó fej vagy: jobb, ha minél előbb hozzászokik a lekajált macinaci látványához. A fogkefédet meg úgysem találod már egy hete. Különben is, ez csak egy randi, nem az angol királynővel találkozol.

3. Vidd el a legócskább helyekre!

A költséghatékonyság érdekében keresd fel vele a környék legromosabb kocsmáit! A lánynak egy szava sem lehet, a programkínálat végtelen. Együtt nézhetitek a meccset, lecsúszott, 50-es apukáktól kaphat életvezetési tanácsokat random - úgyis ez minden nő álma, nem?

Forrás: Shutterstock

4. Fizettesd ki vele a részét a vacsi után...

...de forintra pontosan! Így már az első körben kiszűrheted, pénzéhes ribanccal van-e dolgod, hiszen a pohár borban lévő szőlő nem ingyen szüretelte le magát. Az óvszert természetesen szintén ő fogja állni - neki fontos, hogy ne essen teherbe. Ha nem jön össze a szex, és véletlenül mégis fizettél előtte egy kört, nyugodtan küldd el neki a számlaszámodat! Ha pedig igazán prosztó akarsz lenni, küldj visszahívós SMS-t!

5. Panaszkodj az előző kapcsolatodról (ha volt)!

Ha a csaj jó fej, úgyis egyetért veled abban, hogy minden nő kurva. Mondd neki, hogy még mindig sérültnek érzed magad az előző szakításod miatt (akkor is, ha 5 éve történt) - de hát ott is az a szemét nőszemély volt a hibás. Nyugodtan fejtsd ki, hogy azóta is gyengéd érzelmek fűznek az exedhez, és bármit megtennél, hogy visszakaphasd.

6. Szidd a nőket!

Lehet, hogy van egy szuper nővéred és egy anyád, aki fizette az egyetemet, de nagy általánosságban akkor is igaz: a nő minden probléma forrása. Persze, csak minimális józan paraszti ész kellene ahhoz, hogy ezt ne épp egy olyan csajjal közöld, akire hajtasz. De hát neki is tudnia kell, hogy te vagy a teremtés koronája! Az elvárásaid természetesen legyenek az egekben: a jó nő házias, de azért betegre keresi magát, mindig egyetért veled, és nem öregszik.

+1 Ne kísérd haza!

A szomszéd kerület túl messze van - különben is, ha nincs szex, akkor menjen haza egyedül. Ha baja esik, hát így járt, kellett neki karate helyett jógára járnia. Nem baj, hogy miattad maradt éjfélig, neked már megvan az esti lefekvési rutinod, amit nem fogsz felrúgni egy nő miatt.

Ha nem kell neki a csodás, 100 kilós tested, az ő baja. Nőnek szóló jókívánságot úgyis az alsós anyák napi köszöntőn mondtál utoljára. Egy ilyen csodás férfit nem kaphat meg akárki!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.