magazin kibeszélő első randi randi párkapcsolat első randi ötletek
Néhány hete született egy cikk, arról, milyen is a legtöbb harmincas nő, és hogy ebből fakadóan milyen randira nem érdemes vinni őket. Most viszont lássuk, hogy mindezek fényében milyen randikat preferál ez a korosztály.

A múltkori írásomat azzal kezdtem, hogy a harmincas nőknek általában határozott elképzeléseik vannak arról, hogy kik ők, mit szeretnének, és - tapasztalataik alapján - milyen gödörbe nem szeretnének többet belelépni. Természetesen kivételek itt is akadnak, hiszen léteznek olyan nők – és férfiak is -, akik még ötvenévesen sem tudják, merre vannak arccal előre, na meg olyan huszonévesek is, akik zsenge koruk ellenére nagyon (cél)tudatosak. Általánosságban azonban azt mondhatjuk, hogy nagyjából a harminc környéke az a vízválasztó, amikor egy nő valóban tudja, mi az, amit akar és mi az, amit már nem. Például a randik terén (is)! Hova érdemes egy ilyen nőt elhívni?

Felsorolhatnék most 10 „tuti tippet", de úgy gondolom, univerzális – mindenkinek tetsző - randihelyszínek nem léteznek!

Így inkább azt írom le, hogy mi alapján érdemes megszervezni, az első randevút.
Elöljáróban annyit el is árulok, hogy szerintem, olyan helyet, szituációt érdemes keresni, ami vagy számára vonzó vagy te érzed magad otthonosan benne... vagy ahol mindketten idegenül mozogtok.

Személyre szabott randi

Az első és véleményem szerint a legjobb randi az, amely személyre szabott, tehát az adott nő érdeklődési körének megfelelő.

Nahát! Ki hitte volna! - hördülhet fel valaki. - Ez evidens.

Én meg erre azt mondom, hogy bár valóban evidens, mégis ritka az a férfi, aki veszi a fáradságot és utánajár, minek örülne a kiszemelt nő. Inkább elviszi moziba és el van intézve. Nem állítom, hogy a mozi nem jó program, csak azt, hogy nem ideális első randinak – kivéve, ha a választottunk kifejezetten moziőrült. Ugyanis, pont ez a lényeg! Olyan randit érdemes szervezni, ami magával ragadja és lenyűgözi a harmincas nőt. Ez azonban – többek között – úgy érhető el, ha a férfi tudja, mit szeret a nő. Így biztosan nem lesz melléfogás vagy kínos csend, feszengés. Tehát, uraim, mielőtt randira hívtok egy nőt, próbáljátok kipuhatolni, mi az érdeklődési köre és ennek alapján szervezzétek meg az első randit.

Hiszen lássuk be, aki imád repülőből ejtőernyővel ugrani, az kevéssé fogja élvezni a közös makramé workshopot... és fordítva.

Forrás: Shutterstock

Persze lehetséges, hogy hirtelen meglátod álmaid nőjét az utcán és úgy érzed, mindenképpen el kell hívnod egy randira. Ilyen esetben nem igazán van lehetőséged arra, hogy kutatómunkát végezz a kedvenc időtöltését vagy az ízlését illetően. Ebben az esetben érdemes olyan ötlettel előállni, ami nem hozzá, hanem kifejezetten hozzád köthető. Egyrészt azért, mert ebben az esetben hazai pályán leszel, magabiztosabbnak fogod érezni magad, a harmincas nők pedig szeretik, ha egy férfinek van önbizalma. Másrészt így egy szeletkét megmutathatsz abból, milyen is vagy. Ha mondjuk mesterien biliárdozol, akkor azt, ha pedig imádsz pszichológiai előadásokra járni, akkor azt. Ne félj, hogy esetleg nem fog tetszeni a másiknak. Egy igaz nő kíváncsi arra, ki hívta randizni, és szívesen látja, hogy miben vagy te más, mint a többiek – ha pedig kiderül, hogy taszítja az, ami téged felvillanyoz, akkor jobb is tudni már az első randin, így nem futtok felesleges köröket.

Fejest az ismeretlenbe!

A harmadik randi ötlet pedig, ami szerintem jól sülhet el, egy olyan dolog, amiben mindketten újak vagytok. Ez főleg a tevékeny randikra érvényes, tehát ahol valamit csinálni kell.

Legyen az korcsolyázás vagy főzőtanfolyam, ha mindkettőtöknek szokatlan vagy teljesen új a terep, az vicces és egyben "összekovácsoló" szituációkba sodorhat titeket.

Például, ahogy együtt bénáztok a jégen vagy próbáljátok narancsmártással bevonni a sous vide kacsamellett... Persze mindezt utána megkoronázhatjátok egy borozással vagy kávézással, ahol jót nevethettek és kibeszélhetitek a közös, új élményeket.

Szerinted milyen egy jó randi?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.