magazin nők kibeszélő advent karácsony adventi kalendárium meglepetés várakozás kozmetikum
November 27-én megérkezik az advent, a karácsonyi kalendáriumokat azonban csak december 1-jén kezdjük nyitogatni, így – ha eddig nem tetted – van még időd beszerezni a neked leginkább tetsző kozmetikai adventi naptárat.

Az, hogy kinek, melyik adventi kalendárium dobogtatja meg a szívét sok mindentől függ. Valaki arcápolósat szeretne, valaki sminkeset, valaki kombináltat, de persze az ár sem mindegy.

Mint minden évben, én is körülnéztem a témában és a 2022-es felhozatalból ezeket találtam a legizgalmasabbnak.

Vigyázat spoiler (is) következik!

The Body Shop

A TBS adventi kalendáriuma nálam minden évben szerepel a listán, méghozzá azért, mert egyszerűen imádom! Tele van olyan meglepetésekkel, amelyek izgalmasak, hatékonyak, szépek, ráadásul minden termékük vegetáriánus, azaz anélkül készülnek, hogy bármilyen állatnak bántódása esne a folyamat közben. Ezen kívül vannak teljesen vegán készítményeik, nagyon odafigyelnek a csomagolásra, nem utolsósorban pedig a társadalmi felelősségvállalás is a szívügyük.
Na, de mit is tartalmaz maga az adventi kalendárium idén? Mindegyik mást, ugyanis

a The Body Shop – szokásához hűen - három különböző kinézetű, különböző tartalmú és különböző árfekvésű karácsonyi naptárral is készült.

Én most a kék, Kívánságok Doboza fantázianevűt próbáltam ki, ami csupa szuper dolgot rejt: tusfürdőket, kézkrémeket, ajakápolókat, arctisztítót, szappanokat, testvajakat, fátyolmaszkokat, sampont, hajbalzsamot, arcmaszkot, testradírt, de még hajcsatot és fürdőpamacsot is. Plusz pont a The Body Shopnak, hogy amikor kiürül a naptár, akkor a dobozt tárlónak is használhatjuk – éljen a környezettudatosság!

Ára: Kívánságok Doboza (kék) 28.990 Ft, Csodák Doboza (piros): 38.990 Ft, Kívánságok & Csodák Doboza (zöld): 54.990 Ft

The Body Shop adventi kalendárium - Kívánságok Doboza Forrás: Szeitl Mónika

NYX

Az arc- és testápolási termékeket tartalmazó kalendáriumok mellett nagyon izgalmasak a sminkes karácsonyi naptárak is, mint amilyen a NYX Professional Makeup Gimme Super Stars karácsonyi naptár. A kalendárium csupa olyan terméket rejt, ami igazán ünnepivé varázsolhatja a sminkünket, akár egy csillogóbb, feltűnőbb, akár egy visszafogottabb sminket szeretnénk viselni a családi vacsorán. A 24 ablakocska meglepetései között találhatunk például ragyogó arany, basic fekete, bevállalós kék szemhéjpúdert, a rúzsok tekintetében pedig mattot, szaténfényűt és szájfényt is – kinek mi áll legközelebb a stílusához.

Ára: 25.990 Ft

Forrás: Notino.hu

Douglas

A Douglas több adventi kalendáriummal készült idén is, így választhatunk olyat, amelyben sajátmárkás termékek találhatóak - arcápoló és sminktermékek vegyesen, vagy csak dekorkozmetikumok –, de olyat is, amelyben különféle neves brandek ikonikus darabjai rejtőznek. Szerintem ez utóbbi rendkívül izgalmas összeállítás, mert így több prominens márka termékeivel is megismerkedhetünk a 24 nap alatt. Csak ízelítőként: a naptárban lapul Estee Lauder termék, DR. HAUSCHKA, ZOEVA, LANCASTER, HUGO BOSS - és a körömlakktól kezdve, az arcszérumon keresztül a parfümig sok-sok érdekes meglepetést tartogat.
Ára: 24.990 Ft

Forrás: Douglas.hu

NIVEA

Szintén szemet gyönyörködtető a NIVEA adventi kalendáriuma, ami a márka szerelmeseinek vagy éppen a márkával csak most ismerkedőknek is remek választás lehet, hiszen a naptár ablakai mögött régi klasszikusok és innovatív újdonságok is rejtőznek. Így, aki emellett a kalendárium mellett dönt, az biztosan gazdagodik majd a 24 nap alatt néhány finom, illatos szappannal, micellás vízzel, ajakápolókkal, testápolókkal, különféle krémekkel, samponnal, kézápolóval, fátyolmaszkkal, izzadásgátlóval, szemkörnyékápoló maszkkal, de boldogságkarkötővel, körömreszelővel, hajcsattal és még zsebtükörrel és ajándékcímkével is.
Ára: 12.500 Ft

Forrás: Nivea.hu

Garnier

A Garnier egy 12 napos kalendáriummal rukkolt elő idén, így itt vagy minden második nap bontogassunk vagy csak 12 nappal karácsony előtt kezdjünk neki a nyitogatásnak. Cserébe viszont egészen biztos, hogy mire jön a Jézuska, addigra az arcunk teljesen és totálisan hidratálttá válik, ugyanis ez a kalendárium 12 arcmaszkot tartalmaz. Ezeken belül 9 különböző fátyolmaszkot – például hidratálót, mélytisztítót, táplálót, feszesítőt, revitalizálót, nyugtatót, ragyogásfokozót is -, 2 szemmaszkot és 1 ajakmaszkot, így a bőrünk is felkészülten várhatja az ünnepeket.
Ára: 9.999 Ft

Forrás: Notino.hu

Ha tetszett a cikk nézd meg a gasztronómiai adventi kalendáriumokról készült írást is.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.