magazin kibeszélő férfi ismerkedés Randevú
Vonzó. Ezt a jelzőt ritkán használjuk magunkra mi, pasik, de most mégis ezen a vonalon fogok haladni. Tehát, egy férfit vonzóvá tehet a fizikuma, a pénze, a hatalma. Én azonban úgy vélem, más is van, ami miatt a nők felkapják a tekintetüket. Sőt, leginkább más miatt leszünk számukra érdekesek.

Az ismerkedésnél, egy randevún az a cél, hogy a nő érdeklődő maradjon irántunk. Nem kell azonnal lenyűgözni, nem is kell túltaktikázni a dolgot, és sosem szabad másnak beállítani magunkat. Ez egyszerűen nem fair, és hosszú távon nem is fenntartható. Persze férfiként én is estem már bele ebbe a hibába, de csúnyán vissza is ütött. Ne feledd, még az ördög is tanácsot kér egy megsértett nőtől!

Az ismerkedésnél, amikor megpróbáljuk felkelteni egy nő figyelmét, nem számít az anyagi háttér. Nem tud rólunk még semmit. Tehát itt az ideje bevetni a nonverbális kommunikációt.

  • Rövid, de átható pillantások a kiszemelt hölgy felé. Nem, nem a mellét és a fenekét megbámulva, hanem egyenesen a szemébe nézve.
  • Ne csak állj vagy ülj, urald a körülötted lévő teret. Ez furán hangozhat, de azzal, ha az asztalnál nem csak ülsz, de a karodat is ráhelyezed, kissé terpeszben ülve, esetleg közben még hátra is dőlsz, bizony magabiztosságot és stabilitást sugárzol. De ne ess át a ló túloldalára, nem kell megjátszani a macsót.
  • A barátaiddal beszélgetve időnként érintsd meg őket – a vállukat például. Ezzel kifejezed, hogy tekintélyed van az adott társaságon belül.
  • Mindig egyenes vállakkal, kihúzott gerinccel állj vagy sétálj. Ne görnyedj, ha nincs rá okod, ne szaporázd a lépteid, és ne a földet bámuld.
  • Légy nyitott! A karjaidat ne kulcsold össze és a lábaidat se keresztezd.

Természetesen az ápolt külső, és ízléses ruha sokat dob az esélyeken. No meg persze a duma. Légy kreatív, legyen mindig a tarsolyodban pár olyan téma, amit elő tudsz rántani, és nem az időjárás, a politika vagy valamilyen vallás körül forog. Ezek vagy unalmasak, vagy túl megosztókat az első pár találkozó során.

Forrás: Shutterstock

A vicces, humoros férfiak mindig egy kicsit vonzóbbak a nők számára. Ez tény, és tapasztalat.

Sokan tartják úgy, hogy a humoros férfi az, aki szórja a poénokat, a humoros nő pedig az, aki ezeken nevet. Szerintem érdemes a kettőt egyensúlyba hozni, és teret engedni a nőnek is.

Azzal, ha képes vagy visszafogni magadat egy beszélgetés alkalmával, és figyelni, teret engedni a nőnek is egy-egy vicces megnyilvánulásra, amin te is jót derülsz, azt sugallod, hogy jó partner vagy és egyenrangúként kezeled a másikat. Persze ezt nem lehet erőltetni, átlátszó, ha olyasmiken nevetsz, ami nem érintett meg.

Sose kérkedj! Lehetséges, hogy sok olyan férfi profiljába botlasz a közösségi média felületeken, akik edzős, feszítős képeket tesznek ki, vagy öltönyös, szuper autóban ülős komoly szelfit lőnek. Látod alattuk a rengeteg lájkot, de hidd el, a való életben, ha elkezded azt mesélni, hogy te hétvégenként félmaratonokat futsz, meg Amerikában végeztél el nyolc business-képzést, azzal inkább ellenszenvet váltasz ki. Kellemesen is bele lehet szőni egy csevegésbe azokat a dolgokat, amikre büszke vagy, de sose dicsekedj velük.

A kulcs tehát az önbizalom és a magabiztosság sugárzása, mivel ez az, ami felkelti a nők érdeklődését. Ám figyelj, mert könnyű belelépni az önteltség pocsolyájába, amivel épp az ellenkező hatást fogod kiváltani.

Persze nehéz nekünk, férfiaknak. Sok elutasításban van részünk – ami egy kicsit mindig lefarag az önbizalmunkból és a magabiztos fellépésünkből -, de még így se ess abba a hibába, hogy nagy merítésből könnyebb halászni. Ne oszd meg a figyelmedet. Válassz, és annak a nőnek a figyelméért tegyél meg mindent.

A cikket Székely László írta.

Nyitókép: Shutterstock.com

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.