magazin randi otthon játék Randevú
A mostani helyzetben igencsak meg van kötve azoknak a pároknak a keze, akik randevúzni szeretnének egymással. Étterem, kávézó kizárva, a romantikus sétákhoz már hűvös van, így nem marad más helyszín, mint egy lakás.

Lebeszéltétek, hogy kinél legyen a randi? Netán együtt is éltek? Egy finom vacsora még rendben van, de mit csinálhattok, mi adhat a színes beszélgetésekhez elegendő inspirációt? Mutatok pár szuper páros elfoglaltságot, amivel feldobhatjátok a négy fal közti romantikus találkozókat, sőt, még a másik megismerésében is hatalmas segítséget nyújthatnak.

Tippek, hogy ne teljen unalmasan a lakás-randevú!

Tudod, mi szól? – Válassz ki párat a kedvenc zenéid közül és játssz le belőlük 3-5 másodperces részleteket. Ezután hagyd, hogy partnered kitalálja a dalok címét. Kérd meg őt is ugyanerre. Ez remek lehetőség új ismeretség esetén, a másik megismerésére, de régebbi kapcsolatok esetén is megmutathatjátok egymás új oldalát, ha például tinédzser korotok kedvelt dalaival viszitek végig ugyanezt.

Szabaduljatok ki! – Manapság kapható többféle, élő szabadulószoba mintájára készült társasjáték is, sőt, online formába is elérhető ez a szórakozás. Üljetek neki és fejtsétek meg együtt a fejtörőket, dolgozzatok össze egy-egy feladat teljesítéséhez.

Forrás: Shutterstock

A szavak ereje – Játszatok Felelsz vagy mersz, esetleg Én még soha... játékokat. Ezekhez nem kell semmi, csak némi kreativitás, és máris rengeteg mindent tudhattok meg egymásról, sok nevetéssel fűszerezve.

Irány a konyha! – Az olyan párok esetén, akiknek tagjai némiképp nyitottak a gasztronómia világára, szuper randi program egy mini főzőverseny. Válasszatok egy egyszerű, lehetőség szerint gyors ételt – ami lehet akár egy tojásrántotta is -, és készítsétek el egymás mellett, de külön-külön. A végén jöhet a kóstolás, közben pedig a beszélgetés és a másik megfigyelése, hogyan is reagál egy versenyhelyzetben.

Azok, akik még nem ismerik egymást túl jól, csak óvatosan bánjanak a lakás-randevúval! Jobb az óvatosság:

  • mondd el egy barátodnak, hogy pontosan mikorra és hova mész – vagy jön hozzád a kiszemelted
  • ne zárd be az ajtót, ha te mész máshoz, akkor kérd meg ugyanerre
  • kérd meg egy barátodat, hogy hívjon fel 30 és 60 perccel később is, ha nem veszed fel, akkor tudja, hogy baj van
  • sose tégy olyat, amit a másik elvárna, de te nem szeretnéd
  • a biztonság kedvéért legyen nálad gázspray

A fentiek vonatkoznak nőkre és férfiakra egyaránt.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock.com

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.