Drágám, ne feledd, este randi a nappalimban – Játszva ismerkedni

A mostani helyzetben igencsak meg van kötve azoknak a pároknak a keze, akik randevúzni szeretnének egymással. Étterem, kávézó kizárva, a romantikus sétákhoz már hűvös van, így nem marad más helyszín, mint egy lakás.

Lebeszéltétek, hogy kinél legyen a randi? Netán együtt is éltek? Egy finom vacsora még rendben van, de mit csinálhattok, mi adhat a színes beszélgetésekhez elegendő inspirációt? Mutatok pár szuper páros elfoglaltságot, amivel feldobhatjátok a négy fal közti romantikus találkozókat, sőt, még a másik megismerésében is hatalmas segítséget nyújthatnak.

 

Tippek, hogy ne teljen unalmasan a lakás-randevú!  

Tudod, mi szól? – Válassz ki párat a kedvenc zenéid közül és játssz le belőlük 3-5 másodperces részleteket. Ezután hagyd, hogy partnered kitalálja a dalok címét. Kérd meg őt is ugyanerre. Ez remek lehetőség új ismeretség esetén, a másik megismerésére, de régebbi kapcsolatok esetén is megmutathatjátok egymás új oldalát, ha például tinédzser korotok kedvelt dalaival viszitek végig ugyanezt.

Szabaduljatok ki! – Manapság kapható többféle, élő szabadulószoba mintájára készült társasjáték is, sőt, online formába is elérhető ez a szórakozás. Üljetek neki és fejtsétek meg együtt a fejtörőket, dolgozzatok össze egy-egy feladat teljesítéséhez.

Forrás: Shutterstock

A szavak ereje – Játszatok Felelsz vagy mersz, esetleg Én még soha... játékokat. Ezekhez nem kell semmi, csak némi kreativitás, és máris rengeteg mindent tudhattok meg egymásról, sok nevetéssel fűszerezve.

Irány a konyha! – Az olyan párok esetén, akiknek tagjai némiképp nyitottak a gasztronómia világára, szuper randi program egy mini főzőverseny. Válasszatok egy egyszerű, lehetőség szerint gyors ételt – ami lehet akár egy tojásrántotta is -, és készítsétek el egymás mellett, de külön-külön. A végén jöhet a kóstolás, közben pedig a beszélgetés és a másik megfigyelése, hogyan is reagál egy versenyhelyzetben.

Azok, akik még nem ismerik egymást túl jól, csak óvatosan bánjanak a lakás-randevúval! Jobb az óvatosság:

  • mondd el egy barátodnak, hogy pontosan mikorra és hova mész – vagy jön hozzád a kiszemelted
  • ne zárd be az ajtót, ha te mész máshoz, akkor kérd meg ugyanerre
  • kérd meg egy barátodat, hogy hívjon fel 30 és 60 perccel később is, ha nem veszed fel, akkor tudja, hogy baj van
  • sose tégy olyat, amit a másik elvárna, de te nem szeretnéd
  • a biztonság kedvéért legyen nálad gázspray

A fentiek vonatkoznak nőkre és férfiakra egyaránt.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

 Nyitókép: Shutterstock.com

    Ezt olvastad már?