szex Újév kibeszélő felnőtt szeretkezés szilveszter magazin
Azt mondják, hogy amit elsején csinálunk, azt fogjuk egész évben csinálni. Épp ezért érdemes jól megtervezni, hogy milyen tevékenység közben ér majd téged az éjfél. Én a szeretkezésre szavazok.

Tudom persze, hogy pezsgővel illene koccintani, és felállni a Himnuszra, de miért ne lehetne másként ünnepelni az újévet? Most, hogy mindenki otthon fog szilveszterezni, se parti, se házibuli nem jöhet szóba, fogd meg a dolog másik oldalát.

Szóljon a mostani óévbúcsúztató az intimitásról!

Egyetek, mértékkel igyatok, társasozzatok, kártyázzatok vagy beszéljétek át azt, hogy kinek milyen elvárásai, fogadalmai vannak 2022-re vonatkozóan. Tervezgessetek, álmodozzatok közösen. Ám éjfélhez közeledve indulhat a buja szilveszter! Erre tökéletes lehet például egy felnőtt társas, kérdezz-felelek vagy épp aktiviti is. A felelsz vagy mersz is szuper móka, ha erotikus feladatokat vagy kérdéseket adtok a másiknak.

Mindenképp adjátok meg a módját a dolognak, ha egy mód van rá, ne melegítő nadrágban és pólóban álljatok neki. Randizzatok a nappaliban vagy a hálószobában, lepjétek meg egymást azzal, hogy csinosan, kihívóan, szexisen öltöztök fel.

Forrás: Shutterstock

A játékokat úgy időzítsétek, hogy mire elérkezik az éjfél, már szerelmesen össze tudjatok gabalyodni. Semmi sem kötelező persze, de ha még nem volt részed úgy megélni az év utolsó perceit, hogy közben szeretkezel, akkor most itt a remek alkalom.

Ugyan a tűzijáték hangjai és fényei idén nem fognak kintről beszűrődni, de ez semmit sem fog levonni abból, hogy ti bizony szex közben léptek át az új évbe.

Azzal, ha a szerelmeddel összebújva, szerelmeskedve ér az éjfél, biztosítod, hogy a 2022-es évben kapcsolatotok stabil, érzelmileg közeli és testileg tökéletes legyen. Már, ha a babonából indulunk ki. Márpedig miért ne tennénk így?

A szex boldogsághormont termel, ez pedig a 2021-es évet elnézve, igencsak ráfér mindenkire. Szerelem, vágy, érzékiség, vidámság, kell ennél több egy szuper szilveszterhez? A szeretkezés mámorában is tudtok koccintani, majd onnan folytatni a huncutkodást, ahol abbahagytátok, de az is ér, ha csak a végén történik mindez, ez már csak rajtatok áll.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.