Imádnivaló és különleges mobiltartozékok – Bazár

A mobiltelefonod mindenhová elkísér, így nincs abban semmi meglepő, ha szeretnéd a saját stílusodat viszontlátni rajta. Most ehhez szeretnénk némi kis segítséget nyújtani.

Nem csak telefontokok léteznek, amikkel mobilodat egyedibbé varázsolhatod. Ott vannak a töltők és töltőzsinórok, amikből jó, van több is a háztartásban – egy otthon, egy az irodában és egy a táskádban egy powerbankkal jó barátságban. Egy jól kiválasztott, megerősített mobiltelefon töltő kábel akár több évig is kitarthat anélkül, hogy megtörne.

A telefontokok közül is többféle kapható, amiket akár alkalomtól függően cserélgethetsz is, így változatosabbá válik a mobilod, és gyakorlatilag egy kis ruhatárral dobhatod fel a hétköznapjait. Sőt, kapható

1. Kábelvédő állatkák - appleking.hu 2590 Ft/db, 2. Desert In Bloom hordozható töltő - bonami.hu 4099 Ft, 3. Fontott Lightning kábel - appleking.hu 2290 Ft, 4. Unikornis powerbank - ballvin.hu 5450 Ft, 5. Személyre szabható, kézzel készült töltő kábel - nashion.huForrás: she.life.hu

Szeretsz a mobilodon filmezni, vagy közösségi oldalakat pörgetni? Akkor mindenképp szerezz be egy mobiltelefontartót amivel kényelmesen és stílusosan használhatod otthon.

Ami nélkül ma már szinte nincs is mobil, az a fülhallgató. Ezekből is sokféle változat közül választhatsz már. Színekből gyakorlatilag bármit megtalálsz, de érdekes, aranyos formákkal is feldobhatod a mobilodat anélkül, hogy látszódna.

A hordozható hangszóró se maradhat le, hiszen bárhol dönthetsz úgy, hogy szeretnél megnézni egy videót, meghallgatni egy számot a barátaiddal.

1.Bambusz mobiltelefon tartó - IKEA 595 Ft, 2. Tapadókorongos telefontartó - mobiltelefonszerviz.hu 2990 Ft, 3. Bluetooth hordozható hangszóró - tok-shop.hu 6990 Ft, 4. Disney fülhallgató - tok-store.hu 5990 Ft, 5. Mobiltartó babzsák - pontocska.com 1990 FtForrás: she.hu
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

 Nyitókép: Shutterstock.com

    Ezek is érdekelhetnek