mobiltelefon töltőállomás magazin powerbank mobil töltőkábel
A mobiltelefonod mindenhová elkísér, így nincs abban semmi meglepő, ha szeretnéd a saját stílusodat viszontlátni rajta. Most ehhez szeretnénk némi kis segítséget nyújtani.

Nem csak telefontokok léteznek, amikkel mobilodat egyedibbé varázsolhatod. Ott vannak a töltők és töltőzsinórok, amikből jó, van több is a háztartásban – egy otthon, egy az irodában és egy a táskádban egy powerbankkal jó barátságban. Egy jól kiválasztott, megerősített mobiltelefon töltő kábel akár több évig is kitarthat anélkül, hogy megtörne.

A telefontokok közül is többféle kapható, amiket akár alkalomtól függően cserélgethetsz is, így változatosabbá válik a mobilod, és gyakorlatilag egy kis ruhatárral dobhatod fel a hétköznapjait. Sőt, kapható

1. Kábelvédő állatkák - appleking.hu 2590 Ft/db, 2. Desert In Bloom hordozható töltő - bonami.hu 4099 Ft, 3. Fontott Lightning kábel - appleking.hu 2290 Ft, 4. Unikornis powerbank - ballvin.hu 5450 Ft, 5. Személyre szabható, kézzel készült töltő kábel - nashion.hu Forrás: she.life.hu

Szeretsz a mobilodon filmezni, vagy közösségi oldalakat pörgetni? Akkor mindenképp szerezz be egy mobiltelefontartót amivel kényelmesen és stílusosan használhatod otthon.

Ami nélkül ma már szinte nincs is mobil, az a fülhallgató. Ezekből is sokféle változat közül választhatsz már. Színekből gyakorlatilag bármit megtalálsz, de érdekes, aranyos formákkal is feldobhatod a mobilodat anélkül, hogy látszódna.

A hordozható hangszóró se maradhat le, hiszen bárhol dönthetsz úgy, hogy szeretnél megnézni egy videót, meghallgatni egy számot a barátaiddal.

1.Bambusz mobiltelefon tartó - IKEA 595 Ft, 2. Tapadókorongos telefontartó - mobiltelefonszerviz.hu 2990 Ft, 3. Bluetooth hordozható hangszóró - tok-shop.hu 6990 Ft, 4. Disney fülhallgató - tok-store.hu 5990 Ft, 5. Mobiltartó babzsák - pontocska.com 1990 Ft Forrás: she.hu
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock.com

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.