tippek karácsony szabadidő Grincs program ünnepek
Igen, beköszöntött a tél és vele a hideg is - én sem vagyok oda érte. Szerintem ennek az időnek igazán csak az örül, aki imádja a téli sportokat.

Nekem teljesen elég lenne, ha csak az adventi időszakban lenne hideg - és persze, ha akkor esne a hó. De mivel muszáj kihúzni ezt az évszakot is, ezért legalább próbáljuk meg jól érezni magunkat benne! Ezért hoztam nektek pár programlehetőséget, hogy ne csak otthon, a takaró alatt várjatok, míg tavasz nem lesz.

Korizz a város felett!

Biztosan mindenki korcsolyázott már télen valamelyik koripályán, de biztosan nem egy kivilágított tetőteraszon a város felett. Ahol nem mellesleg 360 fokos panoráma nyílik a Szent István Bazilikára, a Parlamentre, a Budai Várra és a Citadellára is. A négycsillagos President Hotel tetején nyitotta meg kapuit egy 110 négyzetméteres korcsolyapálya, ami a kikapcsolódás mellett karácsonyi finomságokkal is várja vendégeit.

Forrás: Hotel President

Libegj a téli táj fölött!

Hallottam már olyan budapestiről, aki még soha nem libegőzött fel a János-hegyre. Akkor pont itt az ideje kipróbálni! Szerintem az év minden időszakában megvan a maga hangulata, de télen a havas fák látványa még inkább lenyűgöző. Felérve csodás erdő illatban sétálhatunk a kis ösvényeken, és a panoráma mellett még ízletes forralt bor és rétesek is várnak ránk a hegytetőn. Mi kell ennél több?

Forrás: Origo

Vacsizz a Diótörő hangulatában!

Sokan nem tudják, hogy a szállodák éttermei is csodálatos karácsonyi hangulattal és programokkal készülnek az adventi időszakra. Ilyen például az Intercontinental szálloda Corso étterme, melyből lenyűgöző kilátás nyílik a Dunára és a Budai Várra, ráadásul igazi téli gasztronómiai különlegességek várják az idelátogatókat. A páratlan champagne-nokkal kiegészülő ízélmény mellett, nem mindennapi közelségből balett táncosok is szórakoztatják az étterem vendégeit a vasárnapi brunchok alkalmával. A Diótörő hangulata és a téli ízek harmóniája biztosan karácsonyi jókedvre deríti még a legnagyobb grincs lelket is.

Forrás: Intercontinental

Kóstolj bele az ünnepekbe!

Aki nem szeret messzire utazni egy kis karácsonyi hangulatért, az a belváros szívében megtalálhat mindent egy helyen. A kivilágított Bazilika mellett korcsolyázni is van lehetőség, de jó hír az igazán ínyenceknek, hogy ott van a karácsonyi ízek mekkája is. Forró csoki, forralt bor, rétesek, mézeskalács, marcipán, flódni, sajtok, kolbászok... Mindenbe belekóstolhatunk egy karácsonyi sétakör alatt. Csak arra ügyeljünk, hogy karácsonyi szettünk még jó legyen ránk, mire beköszönt a nagybetűs ünnep... :D

Forrás: Origo

Szürcsölj forró italt egy igluban!

Nyáron egyértelmű, hogy teraszokon lazít mindenki, de sokan nem tudják, hogy erre télen is van lehetőség. A 360 Bar idén 9 darab iglut szerelt össze a teraszán, különböző tematikával, egyenként 8 férőhellyel, kandallójellegű fűtőtestekkel és zenével. Igazán különleges élmény vár mindenkit Budapest felett, ahol egy igluban ülve bújhatunk el kicsit a világ elől.

Forrás: 360 bar/ Facebook
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.