Lovay Fruzsi

Rovatok:

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

Beraknám a világot egy 90 fokos gyorsmosásra...

Igazán aprócska testtel láttam meg a napvilágot, és őszintén szólva, az égi genetikusok eléggé kispórolták belőlem a növekedési hormont. Ennek következtében ülésmagasító kell minden koncerten és a mozikban is. Különben csak az előttem állók ruháját tudom tanulmányozni közelről - ami azért lássuk be, nem valami izgi... Szóval, nem bánnám, ha a világ egy mérettel kisebb lenne. És betilthatnám a "legfelső polc" fogalmát - azaz minden olyat, ami 150 centi felett kezdődik.

Fűfej programot a sejtjeimbe!

Egyesek a formás testrészeiket vagy a szemüket kedvelik legjobban magukon - nekem a hajam az egyik kedvencem. A fodrászomnak évente kétszer engedem meg, hogy vágjon 1-2 centit belőle - és azt is csak úgy, ha a székhez szíjaz, és nagy mennyiségű alkoholt tölt belém intravénásan. Szóval, ezt kiküszöbölendő, én azt szeretném, ha egyetlen csettintéssel variálhatnék a legkülönfélébb frizurák között: színben, hosszban és hajtípusban egyaránt. Vagy ha esetleg ez nem működhet, akkor oldják meg, hogy olyan metódus szerint nőjenek a tincseim, mint egy fűfejnek. Ha kell, képes vagyok bekötni otthonra egy öntözőrendszert is - nehogy azt mondja bárki is, hogy nem lehet velem alkut kötni.

Szüntessük be a holnapot!

Sajnos a halogatás művészetének világszinten is elfogadott királynője vagyok. Amit lehet - és azt is, amit nem -, képes vagyok a végtelenségig húzni. És az sem zavar, ha közben halálra idegeskedem magam emiatt. Még ilyenkor sem vagyok hajlandó bizonyos dolgokat megcsinálni, csak ha megjön a kedvem hozzá. A Jótündér azzal tudna segíteni, ha megtanítana beosztani a rendelkezésemre álló időt. Ugyanis az élet véges, és sosem tudhatom, meddig tart. Viszont ha holnap meghalok, nem akarok úgy távozni a Földről, hogy egy csomó mindent azért nem valósítottam meg, mert folyton csak azt hajtogattam: "Majd holnap, majd holnap..."


Fotó: Mudra László

Cikkei:

Még több