Mire figyelj, amikor pizsamát ajándékozol karácsonyra?

PR cikk
Sokan szeretnek karácsonyra olyasmit ajándékozni, ami közvetlenül kapcsolódik az ünnepekhez, de hasznos is. A pizsama pontosan ilyen: hasznos, hiszen szinte minden nap hordjuk, a karácsonyi pizsamák pedig irtó cukik, sőt, olykor vicces mintákkal várják az ünnepek rajongóit. Nagyon jó ötletnek tűnik tehát első hallásra pizsamát vásárolni ajándékba, és az is, feltéve, hogy a megfelelő embernek vesszük a megfelelő pizsamát. Van ugyanis néhány íratlan szabály, amit ezen a téren is illik betartani.

A karácsonyi pizsama varázsa

Az év végi, karácsonyi időszaknak van egy sajátos varázsa. A legtöbb ember ilyenkor nem dolgozik, otthon tölti az év utolsó hetének nagy részét a családja körében. Ez adja azt a meghittséget, amit hagyományosan társítunk a karácsonyhoz.

Ebbe a képbe pedig határozottan illik a karácsonyi pizsama, hiszen ki nem gubbaszt szívesen az otthon melegében, akár délig pizsiben? A karácsonyi mintás pizsamák hozzátesznek az ünnepi hangulathoz is, azt a meleg, otthonos érzetet keltik bennünk, amit ilyenkor keresünk. A női vagy férfi pizsama éppen ezért lehet jó ajándék karácsonyra.

Forrás: astratex.hu

De kinek és hogyan illik karácsonyra pizsamát ajándékozni?

  • Vedd figyelembe, hogy milyen a viszony! Nagyon nem mindegy, hogy kinek ajándékozol pizsamát, vagy hasonló jellegű dolgot! Ha a párodnak, nyugodtan lehet egy szexi szaténhálóing, boxeralsó valamilyen pajzán mintával, de ugyanez egy barátnak kicsit fura lenne, igaz? Barátok vagy távolabbi családtagok esetében maradhatsz esetleg a klasszikus, karácsonyi mintás pizsamánál, köntösnél.
  • Szereti a pizsamát? A pizsamarajongóknak elképzelhetetlen, de nem minden ember alszik pizsiben. Ha olyasvalakinek ajándékozol hálóruhát, aki nem is használ ilyesmit, az szinte rosszabb, mintha nem vettél volna semmit: arról árulkodik, hogy meg sem próbáltál olyan ajándékot választani neki, ami passzol hozzá, csak vettél valamit.
  • Milyen a stílusa? Mivel rengeteg pizsama, köntös, hálóruha kapható, ahhoz, hogy eltaláld, mit szeretne, akit megajándékozol, fontos, hogy jól ismerd, tudd, milyen a stílusa. Szuper ajándék lehet például egy vicces pizsi, de csak ha ismered az illető humorát.
  • Tudd, mekkora méretet kell venni! Banális dolognak tűnhet, de el sem hinnéd, mennyi csere folyik a ruházati üzletekben karácsony után mérethiba miatt! Ha pizsamát, vagy bármilyen más ruhaneműt ajándékoznál, járj utána a célszemély méretének, hogy ne kelljen ezzel bajlódnia az ünnepek végeztével!

A titok az odafigyelés

A pizsamára, mint karácsonyi ajándékra tehát ugyanaz érvényes, ami bármilyen más ajándék esetén: csak akkor tudod személyessé tenni, ha jól ismered a másikat, és veszed a fáradságot, hogy olyat válassz neki, ami igazán illik hozzá. Pizsama esetében ez lehet elegáns vagy laza, szexi vagy hétköznapi, vicces vagy komoly, meleg, bélelt vagy vékonyabb stb. Millió variáció van, ami lehetőséget ad arra, hogy ezt az általánosnak mondható ajándékot is személyessé tedd. Ha még nem vetted meg mindenki ajándékát, hajrá – nézz körül a pizsamák táján is!

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.