Milyen a nyár típusú nő, és milyen színek állnak jól neki?

divat kibeszélő magazin blogbejegyzés színtipus
Drága nyár típusok, veletek meglehetősen elfogult vagyok, mert az egyetlen húgom is, akire 5 évet kellett várnom, ebbe a gyönyörű csoportba tartozik. Nézz be a húgom gardróbjába ha te is nyár típus vagy.

A tesóm és én, annyira ellentétei vagyunk egymásnak, hogy ha együtt megyünk bulizni (bárcsak lehetne újra!) szemrebbenés nélkül letagadjuk egymást, és barátnőkként mutatkozunk be. Vagy ha esetleg mégis azzal nyitunk, hogy édestestvérek vagyunk, biztos, hogy szükség lesz egy közel félórás magyarázkodásra, hogy de mégis ez hogyan lehetséges?! Pedig végtelenül egyszerű a képlet, én az anyánk, ő pedig az apánk ágára ütött. Sötétbarna hajával, gesztenye szemeivel, de főleg a könnyen barnuló kreor bőrével maximáliasan az ellentétem. Hiszen én világító fehér bőrrel, világosbarba szemmel és vörös hajjal lettem megáldva.

Ugyan tényleg alig hasonlítunk, de öltözködési mániát sikerült mindkettőnkbe DNS-ébe tökéletesen belekódolni. Így a legtöbb alkalomra ruhákat veszünk egymásnak ajándékba is.

Ha te is nyár típus vagy, most jól figyelj, mert kipakolom a húgom gardróbját, amiből érdemes neked is válogatni.

A legfontosabb, hogy mindig a tompa, kicsit fakó, fátyolos, világos tónusú, és kissé hideg színek közül válogass. Ha egy alapdarabokból álló kapszulagardróbot szeretnél összeállítani, semmiképp se hagyd ki a galambszürkét, a tejfehéret, és a mákosszürkét sem. De ami talán még ettől is fontosabb az a farmerkék. Ha barna hajú nyár típus vagy, akkor garantálom, hogy ezek a színek akár egymással kombinálva is tökéletesen passzolni fognak egymáshoz és ami a legfontosabb, hogy hozzád is. Egy lenge szürke póló és egy halványkék farmer olyan szupertrendi kombináció lehet számodra, amiben egy magas sarkú cipővel, és egy fehér tornacipővel is ugyanolyan szexi leszel.

1. Answear Lab övtáska 6860 Ft - answear.hu, 2. Medicine Sapka Basic 2040 Ft - answear.hu, 3. Liu Jo sál 22.990 Ft, 3. 4. Guess öv 15.990 Ft - answear.hu, 5. Answear Lab mokaszin QH 6010 Ft - answear.hu, 6. Calvin Klein kézitáska 29.990 Ft Forrás: SHE

Na de, hogy a fentiek után még véletlenül se gondolja senki sem azt, hogy örökbe fogadtak minket, mesélek egy mindenkit meggyőző bizonyítékot arra, hogy valóban testvérek vagyunk.
December elején besétáltam az egyik kedvenc fast fashion üzletembe, és öt perc után megakadt a szemem egy tört fehér, kissé vajba húzó buggyos ujjú kötött pulóveren. Természetesen gondolkodás nélkül megvettem, majd rá pár napra boldogan indultam el benne dolgozni, de persze előtte lőttem magamról egy szelfit az instára. Alig telt el pár óra kaptam egy képet Mártitól, ezzel mondattal: „Ugyanolyan pulcsiban vagyunk!" És tényleg! Több száz kilométer távolságból is sikerült összeöltöznünk.

Még ha első ránézésre nem is gondolná senki, ez teljesen egyértelműen bizonyítja, hogy azonos vér folyik az ereinkben. Nem utolsó sorban arra is tökéletes példa, hogy a vajszín (és vele együtt a pasztell, a barack, és a világos bézs) ugyanúgy passzolhat egy ősz típus ruhatárába, mint egy nyár karakterébe.

1. H&M egyesen szabású zakó 9295 Ft, 2. H&M puffos ujjú átlapolt blúz 8995 Ft, 3. Dorothy Perkins kötött ruha 9890 Ft - aboutyou, 4. H&M ráncolt ujjú blézer
11.995 Ft Forrás: SHE

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.