magazin kibeszélő trend Zugor Enikő ápoltság tippek sminktipp bőrápolás szépség
Mit látsz, ha a tükörbe nézel? Egy csábító démont, aki bárkit az ujja köré csavarhat? Egy átlagos csajt, aki egy kis odafigyeléssel kihozhatná magából a maximumot? Vagy egy félénk, riadt őzikét?

Ha utóbbi, akkor ez a cikk neked szól. Mindenki megérdemli, hogy gyönyörűnek lássa magát. Pumpáld fel az önbizalmadat tippjeink segítségével, és vágj bele magabiztosan a következő évbe!

1. Ne kergesd a tökéletességet!

Hiába keresed, kutatod, nem fogod megtalálni, mert emberek vagyunk, nem vagyunk tökéletesek. Senki nem az. Hidd el, nem a tökéletességedről maradsz emlékezetes. Sokkal inkább arról, milyen szívből jövő a kacajod, mennyire jó étvággyal esel neki annak a hambinak, vagy milyen lazán kezeled a leggázabb szitukat.

2. Ne törődj mások véleményével!

Ne érdekeljen, hogy a szomszéd néni szerint túl kihívó az öltözéked, ha jól érzed magad benne! Ne foglalkozz azzal, hogy a munkatársad túl extrémnek tartja a frizurádat! Ne az legyen a legfontosabb, hogy a vonzó ismerősöd mit gondol az alakodról! A lényeg, hogy te mit gondolsz magadról.

3. A pénztárcát hagyd ki a buliból!

Kedvelt kifogás, hogy a pénzre fogjuk az önbizalomhiányunkat. "Ha többet keresek, jobban fogok kinézni." "Ha drága ruhákban járnék, én is csinosabb lennék." Ugyan már! A stílus nem pénztárcafüggő, milliókkal a zsebedben is lehet ízléstelenül öltözködni, és turis ruhákból is lehet fantasztikus megjelenést varázsolni. A szépséged rajtad múlik.

4. Ne irigykedj az Insta-lányokra!

Látszólag gyönyörűek, sikeresek, híresek, gondtalanok. De ők is szoktak karikás szemmel ásítozni, pattanásokkal hadakozni, vagy épp az első ráncok felett sírni. Ők is lehetnek szomorúak, kedvetlenek, önbizalomhiányosak, csak épp egy jó filter mindent eltakar. Az életben viszont nincs filter - de ne bánd! Inkább hozd ki a legtöbbet a valóságból!

5. Miben vagy a legjobb?

Te készíted a környéken a legjobb brownie-t? A barátnőid istenítenek a hibátlan manikűröd miatt? Pikk-pakk összedobsz egy weboldalt? Zseniálisan írsz? Találd meg azt, amiben a legjobb vagy, és minden egyes nap tegyél érte, hogy továbbfejlődj!

6. A boldogságod csak tőled függ!

Elcsépelt, de igaz. Mi az, ami boldoggá tesz? Egy isteni fahéjas kávé? Egy cukorka illatú fürdőbomba? Egy izgalmas krimi? Egy mozgalmas este a barátokkal? Élvezd minél többet! Az őszinte boldogság sugározni fog rólad, és ettől vonzóbbnak találnak az emberek.

Forrás: Shutterstock

7. Kísérletezz!

Kíváncsi vagy, hogy néznél ki kék fürtökkel? Beújítanál egy vad műszőrme kabátot? Összedobnál egy extrém sminket? Mi tart vissza? Ha nem próbálod ki a kockázatosabb dolgokat, lehet, hogy elszalasztod a saját stílusodat. Pedig a magabiztosság kulcsa, hogy maximálisan jól érezd magad a bőrödben.

8. A sportos nő szexi.

A sportoláshoz szinte automatikusan a fogyást társítjuk, pedig akkor is érdemes rendszeresen mozogni, ha elégedett vagy a vonalaiddal. Egy kemény edzés után tuti, hogy állatira fáradt leszel, de a mosoly is letörölhetetlen lesz az arcodról.

9. A kedvesség még szexibb...

Becsomagolhatod magad a legvadabb outfitedbe, órákat tölthetsz a tükör előtt pepecselve, bevetheted a legtrendibb sminktrükköket, kedvesség nélkül azonban ezek semmit sem érnek. Légy figyelmes, ne taposs bele szándékosan mások lelki világába! Hidd el, ettől ezerszer jobban fogod érezni magad, és a körülötted élők visszajelzései is pozitívabbak lesznek.

10. Ne függj a teremtés koronáitól!

Ha sokan küzdenek a kegyeidért, akkor vonzónak érzed magad, ha viszont épp senki sincs a láthatáron, morcosan nyomkodod a Tindert? Ne hagyd, hogy az önbizalmad a férfiaktól függjön! Akkor is csodálatos vagy, ha épp senki sem töri össze magát, hogy randira hívjon.

+1 Bad hair day ezután is lesz!

Mindig lesznek jobb meg rosszabb napok. Biztos lesz olyan, hogy elégedetlenül fogod vizslatni magad a tükörben, hogy bénán fog állni a hajad, hogy egy óriási pattanás jelenik meg az álladon. De komolyan: számítanak ezek? Ugye, hogy nem?

Van egy varázslatos szupererőm: Az, hogy nő vagyok! http://she.life.hu/herself/20190514-van-egy-varazslatos-szupererom-az-hogy-no-vagyok-noszvai-anna.html

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.