teszt szépségápolás szalon Pandhy's szépség
A szépségért meg kell szenvedni - tartja a mondás. És nem is vitatkozunk, hiszen tudjuk jól, a szépülés folyamata nem éppen kellemes dolog, fájdalommal jár.

Azonban a PANDHY'S szépségszalon rácáfol erre és bebizonyítja: szépülni csak úgy lehet, ha közben a lelkünket is ápoljuk. Hogy mi a titkuk?

A PANDHY'S Beautique a maga kifinomult eleganciájával, meghatározó igényességével, az odaadó szakértői figyelemmel nemcsak a testünket, de a lelkünket is kényezteti. Végre eljött az idő, hogy nemcsak egy egyszerű hétköznapi szépségszalonról beszélhetünk, hanem egy pazar élményről.

Forrás: PANDHY'S

Amikor belépsz, azonnal érzed, hogy ez most valami más - magad mögött hagytad a csúnya világot. Ragyogó fények, tágas, szellős, hívogató közösségi tér fogad. Mintha nem is a Bartók Béla úton lennél, hanem a nyugalom oázisában. Halk, kellemesen nyugtató zene andalít, miközben barátnők, anyák és lányaik, párok is borozgatnak, kávézgatnak.

Forrás: PANDHY'S

A szalon a maga kifinomult eleganciájával jóval többet nyújt, mint amit hétköznapi modern nőként megszoktunk. Már az első szemkontaktusból is érzed, hogy jó helyen vagy. Most megengedheted azt a luxust, hogy csak magadra figyelsz. A beauty lounge pedig mindent meg is tesz, hogy ne zökkenthessen ki semmi. A legmagasabb igényeket is képes kielégíteni.

Helyben elkészített kozmetikumokkal dolgoznak, aminek összeállításába végig bevonnak téged is. Magad választhatod ki a krémek és szépítő kencék fajtáját, sőt, még az illatát is. Felejtsd el a kapkodó kozmetikusokat, akik 45 perc alatt, feszített munkatempóban, gyorsan lezavarnak, mint egy ócska menetét! Ez most nem a megszokott futószalag, ahol a kezelésed után néhány mosoly kíséretében jóformán kihajítanak a kezelőszékből. Ez most a tényleg rólad szól, itt tényleg minden érted van.

Forrás: PANDHY'S

Ahogy lelassul az idő, lelassulsz te is. Senki sem kapkod, nem rohan, nem siet, nem kiabál. Nincsenek harsány hangok, színek. Elérkezett a befelé fordulás ideje, a feltöltődésé. Megpihenhetsz, mint egy szentélyben.

Közben a szolgáltatások széles palettájáról válogathatsz kedvedre. A GuaSha teljes testet revitalizáló masszázstól kezdve, a különböző sejtserkentő arckezeléseken keresztül, a szemöldöklamináláson és manikűrön át, a páros pedikűrig tényleg bármit igénybe vehetsz.

A figyelmesség, amiben részünk volt, azonban itt még ért véget. Már az öltözőbe bekészített pihe-puha köpenyek is egyértelműen jelzik, a cél a maximális kényeztetés. A kezelő helyiségben lágy fények, mennyei illatok, meditatív zene, mágikusan puha takaró és hozzáértő, magasan képzett szakember várt bennünket. És amikor már azt hittük, oké, ez maga a tökély, még mertek lapot húzni a 20-ra.

Forrás: PANDHY'S

A környezettudatosságról sem feledkeztek meg. Ugyanis, ha vásárolnál, az elsőt terméket alumínium tégelyben kapod, majd később újratöltős tasakokban szerezheted be a kedvenc kencédet.

Kezelés után pedig nem kell azonnal tovább rohannod. Fizetés után is szívesen látott vendég vagy. Egy finom pohár bor és néhány falat csokoládé még itt tart bennünket. Az biztos, hogy aki egyszer belép a PANDHY'S világába, azt visszatérő barátként fogadják legközelebb is.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: PANDHY'S

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.