divatbemutató tavasz trendek Nanushka Laczkó Ágnes Abodi Dóra Budapest Central European Fashion Week Zoób Kati divat kollekció stílus
Immár negyedik alkalommal rendezték meg a Budapest Central European Fashion Weeket.

A bemutatókon hazai és külföldi tervezők egyaránt felvonultatták a 2020-as tavaszi-nyári szezonra megálmodott kollekcióikat. Különböző stílusú, szemkápráztató ruhaköltemények vonultak végig a kifutón, ebből mutatunk nektek most egy kis ízelítőt.

ELYSIAN

A márkára jellemző letisztult, kifinomult és elegáns kollekcióval találkozhattunk. A légiesen könnyű áttetsző és csillogó darabokban a női vonalak kerültek előtérbe.

Forrás: Budapest Central European Fashion Week

ABODI

Az Abodi-kollekció idén is színesre és játékosra sikerült. A márka mintáival, állatmotívumaival és extrém árnyalataival megmutatta, hogy ne féljünk a színektől, és próbálkozzunk merészebb kombinációkkal is.

Forrás: Budapest Central European Fashion Week

ÁERON

A márka finom, natúr színekkel, változatos anyagokkal (farmer, len, bőr) mutatta meg, hogy milyen sokrétűen gondolkodik. Így egy-egy darabot többféleféleképpen kombinálva is beépíthetünk ruhatárunkba.

Forrás: Budapest Central European Fashion Week

NANUSHKA

A nemzetközi hírnévnek örvendő tervező kreációi letisztult, természetes színekben pompázó darabjai hatalmas sikert arattak. Extravagáns szabásvonalaival, rojtjaival és bőrből készült kiegészítőivel pedig kitűnt a többi kreáció közül.

Forrás: Budapest Central European Fashion Week

SENTIMENTS

A Sentiments romantikus, virágos és egyben merész szetteket álmodott meg a következő szezonra. Tollakkal, 3D-s virágokkal és kihívó csipke berakásokkal tette különlegessé a kifutóra lépő ruhákat. Színvilágára a fekete, a csillogó ezüst és a lila különböző árnyalatai voltak jellemzőek.

Forrás: Budapest Central European Fashion Week

KATA SZEGEDI

Ebben a kollekcióban minden kifutóra lépő ruha meglepetést tartogatott. Hol egy áttetsző anyag, hol egy csillámfényben úszó kosztüm, hol egy rojtos mini hökkentette meg a közönséget. A merész kollekciót valahogy mégis el tudta képzelni magán az ember.

Forrás: Budapest Central European Fashion Week

NUBU

A Nubu a laza, sportos eleganciát és a finom vonalakat keverte, így egy minimalista stílusú kollekció született. Alapvetően a fekete és a fehér uralta a kollekciót, de erőteljes narancsos árnyalattal is feldobták a kollekciót. A ruhákhoz párosított táskák és övek a szettek méltó megkoronázásai voltak.

Forrás: Budapest Central European Fashion Week

PETER MERO

A finom vonalak, puha színek, áttetsző anyagok mind-mind a nőiesség kihangsúlyozását szolgálták. Fodrokkal, puffokkal és merész kivágásokkal tette felejthetetlenné a kollekciót. Meseszép ruháit előszeretettel viselik a hazai sztárok is, akik közül egy híres modell, Görög Zita zárta a dizájner bemutatóját.

Forrás: Budapest Central European Fashion Week

KATTI ZOÓB

A divathetet Katti Zoób kreálmányai zárták, ami méltó befejezése volt az idei szezonnak. Az egész kollekció végigvezetett minket az harmónikus minták, a elegáns színek és nőies sziluettek egységén, amelyből legszívesebben mindenki hazavitt volna egy darabot.

Forrás: Budapest Central European Fashion Week

Jövő tavasszal a visszafogott árnyalatokban, állatmintákban, áttetsző anyagokban és merész formavilágú ruhákban ismét megélhetjük majd nőiességünket.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Budapest Central European Fashion Week

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.