Bikinitest? Felejtsd el, inkább vegyél egy jó fürdőruhát!

Ha nincs narancsbőröd, tökéletesen karcsú vagy, feszes a popód, és dús keblekkel vagy megáldva, akkor ez a cikk NEM neked szól... Ja, hogy ilyen nő nem létezik?

Akkor kérlek, jó helyen jársz. Ugyanis most elmondom, hogy miért kell leszoknod a tökéletes bikinitest utáni vágyról, és rászoknod inkább az "imádom a bikinimet" mantrára. Mert egy jól megválasztott fürdőruha valódi önbizalom bomba tud lenni a feszes seggű pipik között - akiknek ugyan jó az alakjuk, csak éppen nulla magabiztossággal rendelkeznek, és ez látszik is rajtuk.

Nyilván ez sok gyakorlást igényel: engem sem tudna senki meggyőzni arról, hogy bizony létezik olyan bikini, amiben vállalható lennék. Véleményem szerint én - mini mellekkel, terjedelmes hátsóval, és rövid, de vaskos lábakkal - még a legjobb szándékkal sem számítok 21. századi ideálnak. Viszont nincs az a DIVAT őrület, ami eltántorítana a strandolástól. Főleg, amikor a hőmérő higanyszála tartósan verdesi a 30 fokot.

És ha ezt egyesek vizuális környezetszennyezésnek ítélik meg, az legyen az ő bajuk! A lelkiismeretem tiszta: hetente háromszor tornázom, futok, és nem eszem éjszaka. Kivéve, ha olyan stresszes témáról kell írnom, mint ez. Szóval ÉN mindent megtettem azért, hogy kihozzam magamból a legtöbbet. Az pedig tényleg nem az én bűnöm, hogy apám és anyám genetikai állománya nemcsak nyomokban tartalmaz zsírsejteket.

Hogyan élvezd a vízpartot, ha nem születtél Barbie babának?

1. Űzd ki a démonokat a fejedből!

  • Ha ezzel megvagy, akkor keresd meg azt a fazont, ami a TE alakodhoz a legmegfelelőbb! Nem az a kérdés, hogy mi a divat, hanem az, hogy te miben érzed magad a legjobban.
  • Ne dőlj be a parasztvakításnak: azért, mert a Victoria's Secret modelleken jól áll egy fürdőruha, még nem jelenti azt, hogy hozzád is passzolni fog. Mindent magadhoz mérj, és ne másokhoz!
Forrás: Shutterstock

2. Ne csak álmodozz róla, vedd is meg!

Ha ezekkel kész vagy, akkor jöhet a vadászat. Fontos, hogy olyan helyre menj vásárolni, ahol lehet mixelni az alsót és a felsőt. Kicsi mellekhez alap a push-up, és érdemes a fürdőruha szezon előtt szolizni 1-2 alkalommal, mert barna bőrön kevésbé látszik a narancsbőr.

A bikini annyiba kerül, amennyibe kerül.
Azt meg már lassan a pasik is fel tudják dolgozni, hogy egy fürdőruha veszettül drága. Senki nem érti, hogy miért kerülhet két falatnyi ruhadarab annyiba, mint egy 5 tagú család hatfogásos vacsorája - de ettől még így van.

Ha nem akarsz vagyonokat költeni rá, akkor ne a nagy márkák közül válassz, hanem például vess egy pillantást a szupermarketekben lévő felhozatalra is! Hidd el, hogy a tenger sós vizének és a medence klórjának is teljesen mindegy, milyen anyagot kell szétszedniük rajtad.

Ha mégis szeretnél mélyebben a zsebedbe nyúlni annak reményében, hogy a választott ruci többet fog bírni egy nyári szezonnál, akkor a Paloma, a Magistral vagy a Triumph termékei közül érdemes válogatni. Nekem még nem okoztak csalódást.

3. Ápol és eltakar

De ha még mindig nem költöttél eleget - és elégedetlen vagy a hátsóddal -, akkor egy színben passzoló, szexi, lenge nacival is brillírozhatsz. Bizony. Ez az elmúlt néhány év trükkje, hogy az ember még többet költsön. Bár azt be kell látni, hogy a komfortérzethez sokat hozzátehet - és megmenthet attól, hogy a lángosért sorban álló apuka unalmában a combod narancsbőrszerű kitüremkedéseit vizslassa.

Ugyanakkor, ha nem akarsz strandnadrágot venni, akkor helyettesítsd a jó öreg kendővel! Funkcióját tekintve ugyanazt nyújtja, csak hát ugye nem trendi. De majd megint az lesz - ha nem most, akkor jövőre!

A jelszó: lazaság. A bőrödből kibújni úgy sem tudsz, akkor meg minek frusztrálnád magad?!

Forrás: Shutterstock
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek