Olasz életérzés a ruha alatt: fehérneműk a dolce vita jegyében

Azt mondják, ha egyszer megfordulsz a napsütötte Itáliában, soha többé nem felejted. Folyton motoszkál majd benned valami, ami azt súgja, hogy újra látnod kell. Hát nem pont ilyen érzést szeretne minden nő kiváltani a férfiakból?!

Ezért az Intimissiminél biztosra mentek, és egy Olaszország ihlette fehérnemű kollekciót dobtak piacra az idei nyáron. Elvégre mi lehet szexibb, mint a dolce vita?

Tomboló nyár Szicíliában

A szicíliai nyár intenzív színeit és a naplementék szépségét ragadják meg ezek a vidám, optimista nőknek tervezett darabok.

Forrás: Intimissimi/ iStockphoto

Tipp:

Ha egy kis színt és vidámságot csempésznél a forró hétköznapokba, válassz egy hátán virágmintákkal díszített felsőt vagy egy csinos miniruhát!

Vadság és Szardínia

A fülledt nyár minden rezdülését átélheted, ha a hegyekkel-dombokkal övezett Szardíniára váltasz jegyet.

Forrás: Intimissimi/ iStockphoto

Tipp:

A természetes anyagokból készült csipke topokat nemcsak fehérneműként, hanem felsőként is bevetheted - sokoldalúságuk megmutatkozik a nyári hőségben.

Romantika Caprin

A világ legszebb úti céljai között számon tartott sziget kacskaringós, szűk utcácskáival, pasztellszínű házaival és gyönyörű növényvilágával ejti rabul a romantikázni vágyók szívét.

Forrás: Intimissimi/ iStockphoto

Tipp:

Egy lenge ingben és szellős vászonnadrágban ejtőzni az árnyékban több, mint tökéletes!

Régi falucskák rejtekében

Mit szólnál, ha elbújhatnál egy vidéki villába, távol a világ zajától? Nem lenne semmi dolgod, csak egész nap lustálkodni a mesés kertben, az olajfák és citrusok ölelésében.

Forrás: Intimissimi/ iStockphoto

Tipp:

A hálószoba trend annyira népszerű mostanában, hogy nemcsak délutáni sziesztához, hanem akár utcára is felveheted ezeket a csodaszép kreációkat.

Nyitókép: Intimissimi/ iStockphoto

Ezek is érdekelhetnek