Olaszország outfit fehérnemű Intimissimi divat fashion
Azt mondják, ha egyszer megfordulsz a napsütötte Itáliában, soha többé nem felejted. Folyton motoszkál majd benned valami, ami azt súgja, hogy újra látnod kell. Hát nem pont ilyen érzést szeretne minden nő kiváltani a férfiakból?!

Ezért az Intimissiminél biztosra mentek, és egy Olaszország ihlette fehérnemű kollekciót dobtak piacra az idei nyáron. Elvégre mi lehet szexibb, mint a dolce vita?

Tomboló nyár Szicíliában

A szicíliai nyár intenzív színeit és a naplementék szépségét ragadják meg ezek a vidám, optimista nőknek tervezett darabok.

Forrás: Intimissimi/ iStockphoto

Tipp:

Ha egy kis színt és vidámságot csempésznél a forró hétköznapokba, válassz egy hátán virágmintákkal díszített felsőt vagy egy csinos miniruhát!

Vadság és Szardínia

A fülledt nyár minden rezdülését átélheted, ha a hegyekkel-dombokkal övezett Szardíniára váltasz jegyet.

Forrás: Intimissimi/ iStockphoto

Tipp:

A természetes anyagokból készült csipke topokat nemcsak fehérneműként, hanem felsőként is bevetheted - sokoldalúságuk megmutatkozik a nyári hőségben.

Romantika Caprin

A világ legszebb úti céljai között számon tartott sziget kacskaringós, szűk utcácskáival, pasztellszínű házaival és gyönyörű növényvilágával ejti rabul a romantikázni vágyók szívét.

Forrás: Intimissimi/ iStockphoto

Tipp:

Egy lenge ingben és szellős vászonnadrágban ejtőzni az árnyékban több, mint tökéletes!

Régi falucskák rejtekében

Mit szólnál, ha elbújhatnál egy vidéki villába, távol a világ zajától? Nem lenne semmi dolgod, csak egész nap lustálkodni a mesés kertben, az olajfák és citrusok ölelésében.

Forrás: Intimissimi/ iStockphoto

Tipp:

A hálószoba trend annyira népszerű mostanában, hogy nemcsak délutáni sziesztához, hanem akár utcára is felveheted ezeket a csodaszép kreációkat.

Nyitókép: Intimissimi/ iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.