Budapest outfit randi Nyár divat Duna
Sokfelé jártam a világban, de akármilyen messzire sodródtam, alig vártam, hogy hazaérjek, beleszippantsak az itthoni friss levegőbe és végigsétáljak a parton, ahol mindig történik valami. Mert én ezt szeretem a legjobban Budapestben.

Több mint 15 éve élek itt, és ha megkérdezik, hogy számomra mitől szép ez a város, akkor első helyen a Dunát és a várost kettészelő rakpartokat említem meg. Szeretek napközben beülni egy kávézóba, bicajon tekerni nyáron a melegben, lábat lógatni, amikor fúj a szél, vagy esténként gyönyörködni a csodaszépen kivilágított városban. Vízi város vagyunk, és ennek van egy varázsa: tök normális például, ha esti program gyanánt befizetünk egy hajókázásra, vagy egy romantikus vacsora hátterének a fodrozódó folyót választjuk.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Egy ilyen programhoz a legjobb választás ez a vállaidat csábosan szabadon hagyó fehér blúz. Nőies, elegáns, pont annyit mutat, amennyit kell, a puffos ujjak pedig gondoskodnak arról, hogy ne maradjak észrevétlen.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A lenge, bőszárú palazzo nadrágok a könnyed elegancia megtestesítőiként most nyáron is a slágerlisták élén vannak. Nagyon szeretem ennek a fehér tigrisekkel, trópusi virágokkal és levelekkel díszített darabnak a mintáit, mert nemcsak egy esti randira vehetem fel, hanem napközben is stílusosan rohangálhatok benne! Most az egyszerűség kedvéért a saját övét kötöttem masnira, de ha szuper homokóra sziluettet akarsz, akkor egy vastagabb övvel még izgalmasabban tudod hangsúlyozni a derekadat!

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A földet söprő nadrágot csakis magas sarkúval tudtam elképzelni! A csajos vonalat így egy fekete, nyitott tűsarkú szandállal vittem tovább, amit egy kis fűzős rész is megbolondít.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A karkötőknél abszolút megengedett az ezüst és az arany keverése, főleg ha ilyen szép ásványok is bekerülnek a képbe. A sors köveként számon tartott türkiz, a bátorságot adó hematit és a nyugalmat szimbolizáló howlit illenek a nadrágom színösszeállításához és a gömb alakú kristály fülbevalókhoz.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Hogy az olasz tengerpartot is megidézzem, egy fonott kis napozótáskával tettem teljessé a szettet. Ebbe a helyes fehér darabba szuperül lehet pakolni, az arany csillag pedig a naplemente fényében mutat a legjobban.

Ha tombol a nyár, átkerül a fókusz a rakpartra és a szigetekre, nekünk, pestieknek pedig hatalmas mázlink van, hogy egy fergeteges nap zárásaként hajnalig bulizhatunk egy teraszos helyen, vagy világmegváltó beszélgetések közepette várhatjuk, amíg a reggeli nap fénye a rakparton ébreszt minket.

Nektek melyik a kedvenc helyetek? :)

Fotó: Csudai Sándor - Origo
Blúz: ZIA
Nadrág: Stradivarius
Táska: Nini Molnar Bags
Ékszer: Wessely, Azték Silver
Cipő: Deichmann
Milánói életérzés egy budapesti showroombanhttp://www.she.hu/stilusszunet/20170530-stilus-outfit-showroom-elegencia-olasz-dizajn-ruha-taska-cipo-ekszer.htmlEgy kendő sosem csak egy kendő…http://www.she.hu/stilusszunet/20170516-divat-fashion-stilus-kendo-viseles-trend-outfit-tavasz-nyar.html

Nyitókép: Csudai Sándor - Origo

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.