Salvador Dali, Chupa Chups és Tezenis egy mondatban? Igen!

A fehérneműiről ismert olasz márka idén tavaszi kollekciójába az édességek színes világát emelte be. Ehhez nem is tudott volna fiatalosabb és bevállalósabb partnert találni, mint a Chupa Chups, akivel együtt készítették el limitált kapszula kollekciójukat.

A popkultúra egyik jelképének is számító márkáról annyit még érdemes érdekességként megemlíteni, hogy a logóját nem más, mint Salvador Dali készítette. Dali a Chupa Chups kitalálójának, Enric Bernat-nak volt a barátja, aki felkérte, hogy tervezze meg a cég logóját - ami most a kollekció össze darabján ott díszeleg!

Forrás: Tezenis

 A budapesti bemutató napján személyesen is megcsodálhattuk ezeket a szórakoztató motívumokkal kombinált darabokat. Ahogy a falon megkomponált díszletet néztük, már azonnal eszünkbe jutott: milyen jó lenne felvenni ezeket a színes, vidám darabokat a jó idő beköszöntével!

Forrás: Laczkó Ágnes saját fényképe

A fehérneműk áttetsző anyagokból készültek, amire a logó mellett vidám feliratokat is tettek. A különböző modelleket elnézve a nyalókák csomagolópapírjai jutottak eszembe - meg, hogy milyen pajkos szetteket lehetne belőlük összeállítani. ;)

Forrás: Tezenis

Elfelejthetjük az unalmas sportruházatot, mert ezekben a színes sportmelltartókban és futónadrágokban még mozogni is vidámabban indul az ember. A színes cukormintákkal biztosan te leszel a legfeltűnőbb jelenség az edzőteremben vagy a futópályán!

Forrás: Tezenis

Ha meguntad a kinyúlt póló-nagyibugyi kombinációt az alváshoz, akkor most feltöltheted a gardróbodat édességekkel megspékelt pizsamákkal. Világos és sötét változatokat is gyártottak, hogy mindenki megtalálhassa a saját kedvencét.

Forrás: Tezenis

A kollekcióban találtok vidám szimbólumokkal kombinált felsőruházatot, pólókat és bodykat is, melyek kényelmes viseletek a hétköznapokban. Sőt, mi több: nem feledkeztek meg a férfiakról sem! Így ők is találhatnak maguknak izgalmas helyre applikált nyalóka motívummal díszített, bevállalós alsónadrágokat.

Forrás: Tezenis
Forrás: Tezenis
Forrás: Tezenis

Ha vidám, élénk és feltűnő darabokkal szeretnéd bővíteni gardróbodat, érdemes betérned és válogatni a szuperkreatív kollekció darabjai között. A hétvégén még megteheted! ;)

Nyitókép: Tezenis/Origo/AFPforum

    Ezt olvastad már?