kiegészítők outfit részletek ütős szettek fashion
Ismeritek azt a mondást, hogy "Az ördög a részletekben rejlik"? Nos, a divatban ez nemcsak úgy szimplán, hanem hatványozottan működik. Ezúttal azokról az első blikkre is feltűnő részletekről, illetve kiegészítőkről fogok szót ejteni, amik megadják a szetted sava-borsát. Ezek azok a részletek, amik láttán neked is tátva marad a szád, ha meglátod valakin.

Tételezzük fel, hogy már van egy mindenhova bevethető ruhád, vagy a kedvenc nadrág-blúz együttesed. Oké, megvagy, de itt jön az újabb dilemma:

Forrás: Getty Images/Daniel Zuchnik

Nem kell egyből rosszul érezned magad, ha nem süt minden egyes darabodról, hogy hordoz magában valami rendkívülit.

A legstílusosabb fashionistáknak is évekbe telik, mire kitalálják, hogy milyen összetevőkből áll össze egy olyan végeredmény, ami csak rájuk jellemző.

Ráadásul egy nagy adagnyi bátorság is kell ahhoz, hogy hordani tudd a sokféle, első ránézésre talán egymáshoz sem passzoló furcsaságok kavalkádját.

Alapok nélkül tapodtat sem

Na de ne szaladjunk annyira előre, fussunk neki az alapoknak!

Hogy biztosra menj, először semleges darabokkal próbálkozz, használj kevés színt és maradj a kiválasztott ruhákkal harmóniában.

A szokatlan szabásvonalak, trükkös megoldások, gombok, gallérok is különlegessé tehetik az összképet, még ékszerre sem lesz szükséged.

Egy flitteres zseb, masnis blúz, fodros szoknya elviszi a szettet, már csak a kedvenc tűsarkúd és egy csini táska kell.

Forrás: Getty Images

Gombhoz a kabát

Ha ráérzel a dolog ízére, akkor jöhetnek az élénkebb remekművek, sőt egy ütős kiegészítőhöz érdemes hozzáöltözni. Vagy egyszerűen csak hagyd, hadd maradjon a középpontban a karakteres darab.

Legkönnyebben a táskákkal és cipőkkel tudsz zsonglőrködni, így tuti nem maradsz észrevétlen a tömegben.

Felejtsd el a rációt, légy merész, a divatban a humor, a kísérletezés teljesen mindennapos. Nyugodtan vedd fel a fekete ruhádhoz azt a cipőt, amiről senki sem fogja tudni levenni a szemét!

Forrás: Getty Images

Egy lapra mindent

Ha sok kiegészítőd van, tiéd a főnyeremény. Bár a legelterjedtebb minimalista trend nem kívánja, hogy teleaggasd magad, más lesz az összhatás, ha lecseréled az öved, felveszel egy szép karórát vagy egy új kendőt.

A hangsúlyos kiegészítők más és más karaktert adnak ugyanazoknak a daraboknak, így alkothatsz újabb és újabb variációkat, mellyel a végtelen ruhatár illúzióját keltheted.

Ugyanaz a ruha teljesen más benyomást kelt lapos- és magas sarkúval.

Forrás: Getty Images

A puding próbája az evés

Mivel nem létezik mindenkinél egyformán működő recept, a jelszó a kísérletezés! Szánj rá egy fél napot, amikor ráérősen áttúrod a gardróbod és összeállításokat készítesz. Engedd el a fantáziád és nyugodtan halmozd a mutatós darabokat.

Egy dologra figyelj: a bomba szettjeidet olyan helyre tedd a szekrényben, ahol biztosan szem előtt lesznek, hogy bármikor elő tudd őket kapni.

Hidd el, a végén annyira belejössz, hogy a jövőben az sem okoz majd gondot, ha csak fél órád lesz elkészülni. Én már tökélyre fejlesztettem ezt az állapotot, ilyenkor kapnak el a legjobb ötletek. ;-)

Forrás: Getty Images

Nyitókép: Getty Images

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.