karácsony outfit Horváth Antóna mit vegyél fel
Az egész világ azon dolgozik, hogy a decemberedet elrontsa. Tömeg, stressz, év végi hajtás, határidők, elvárások. De nyugi! Nem vagy teljesen kiszolgáltatva a körülményeknek!

Ha odafigyelsz pár részletre és szokásra, akkor becsempészheted az ünnepi hangulatot a szívedbe. Például hordj mindennap valamit, ami számodra az ünnepet jelenti! Valami különlegeset, valami egyedit. Ez lehet egy selyemkendő, egy csipke fehérnemű, franciás barett vagy akár a nagymamádtól örökölt bross.

Forrás: Getty Images/2017 Christian Vierig

Viszont vigyázz! A nagy, családi összejövetelek beköszöntével ne hagyd, hogy rástresszeljenek arra, hogy mit veszel fel! A külsőségek vannak az ünnepért, és nem az ünnep a külsőségekért! Hidd el, úgyis abban leszel a legcsinosabb, amiben jól érzed magad!

Ha meg valaki ferde szemmel néz rád, amiért nem kiskosztümben parádézol, mondd meg neki, hogy a she.hu is megírta, hogy a klasszikus értelemben vett ünneplők szinte teljesen eltűntek, helyüket átvették azok az összeállítások, amikben van egy kis csavar. Mert ez tényleg így van!

Következzenek az én bevált tippjeim, amikből akár egyszerre többet is bevethettek:

Mutatós ékszer

Egy egyszerű pulóvert is lehet viselni feltűnő ékszerekkel. Kell valami, ami az együttesed központi eleme lesz, például egy feltűnő fülbevaló vagy pár fényes karkötő. Növeled az outfited harmóniáját, ha a felsőd is hasonló színű. Bár egy sötétebb ruhaszínnel sem lehet mellélőni, hiszen bármilyen smukkot csodálatosan kiemel. Jöhetnek a csecsebecsék, főleg ha csillogó strasszokkal vannak díszítve!

Forrás: Getty Images/2017 Mireya Acierto

Tetőtől talpig egy színben

A monokróm szettek mostanában nagyon divatosak. Nem véletlenül, mert ha ugyanazt a színt viseled tetőtől talpig, akkor magasabbnak tűnsz. Az összkép rendezettséget és határozottságot sugall, összeszedett, mégis elegáns lesz. Karácsony táján a piros evidens, és hiába rebesgetik sokan, hogy lassan a fekete legnagyobb ellenfele lesz, a dobogóra felkerült a zöld is.

Forrás: Getty Images/2017 Claudio Lavenia

Színes ajkak

Megfigyeltem, hogy ha nem is voltam mindig tipp-topp, de felraktam egy mutatós rúzst, egyből megdicsértek, hogy milyen elegáns vagyok. Egy jól megválasztott árnyalat ugyanis életre kelti az arcod, és a fotókon is csodásan festesz majd. Fürdesd ajkaidat izgalmas színekben, és ne feledkezz meg a körmeidről sem!

Forrás: Getty Images/2017 Christian Vierig

Szolid visszafogottság

Ha elegánsan szeretnének megjelenni, egyre többen választják a feketét. Az örök klasszikus valóban minden eseményhez illik anélkül, hogy gyászos hangulatot keltene. Engedd össze a különböző anyagokat és felületeket: húzz bőrszoknyához neccharisnyát, kapj fel egy elegáns zakó alá egy csipke felsőt vagy egy áttetsző részekkel tarkított ruhához egy hosszú combcsizmát!

Forrás: Getty Images/Timur Emek

Téli virágoskert

Egy virágmintás ruha vagy blúz nemcsak tavasszal divatos, ezúttal a hidegben is magadra veheted a kertet. Ha egy fokkal merészebb vagy, akkor próbálkozhatsz egy mintás nadrággal, ami fenségesen mutat egy fehér inggel, vagy egy egzotikus selyem kimonóval is. Romantika a köbön? Kit érdekel! Végre büntetlenül hordhatunk virágmintákat télen is!

Forrás: Getty Images/2017 Edward Berthelot

Nyitókép: Getty Images

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.