tavasz Opi Breakfast at Tiffanys színek kollekció körömlakk
Az Opi Breakfast at Tiffany's kollekciójának a nevéről kinek ne Audrey Hepburn jutna azonnal eszébe, ahogy Hollyként reggelijét majszolja a New York-i Tiffany's ékszerüzlet kirakata előtt?

Be kell látnunk: a méltán híres filmjelenet elég stílusos. Vajon az Opi Breakfast at Tiffany's kollekció körömlakkjai is vannak ilyen stílusosak, ha már egyszer ihletőjük a film címe volt?

Kiválasztottam nektek 5 színt, lássuk: mit tudnak!

1. Breakfast at Tiffany's (HP H10)

"Matt gyöngyházszín a kora reggeli kirakat nézegetéshez" - mondja a körömlakk leírása.
Hm, ez elég csajosan hangzik, nekem tetszik! A körömlakk színét elnézegetve szinte látom magamat az ékszerüzlet kirakata előtt, ahogy estélyiben nézegetem a szebbnél szebb nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket és a manikűrömet. A körömlakk nem hivalkodó, szolid, ápolt, finom bájt kölcsönöz viselőjének.

Forrás: Facebook/ Opi

Bevallom: én alapvetően kétféle körömlakkot szeretek használni: vagy az erősen pigmentált, vörös, Ferrari piros és magenta árnyalatokat, vagy a finom, egyszerű, visszafogott színeket, szóval nálam ez a matt gyöngyház karakter abszolút nyerő!

TIPP:
Az erősebb színhatás érdekében 2, vagy akár 3 rétegben is felviheted a lakkot a körmödre. Ha az utóbbit választod, azzal azért számolj, hogy a száradásra jócskán kell időt hagynod! Mindenképp várd meg, míg az előző réteg megszárad a körmödön, mielőtt újabb réteget vinnél fel! Különben ráncos, foltos lehet a végeredmény!

2. Black Dress not Optional (HR H03)

A kis fekete, ahogy a mondás is tartja. Elegáns, mélyen pigmentált, fekete körömlakk, bevállalós, szexi csajoknak. Ez a szín ütős, de bármilyen furán is hangzik, sok nőnek kifejezetten jól áll!
Két rétegben alkalmazd, ha nem szeretnél halovány fekete, itt-ott hiányos végeredményt!

Forrás: Facebook/ Opi

És vigyázat: nagyon figyelj, hogy ne kend össze a bőröd a körömlakkal, mert elegáns manikűr helyett azonnal egy szorgos-dolgos szénbányász mancsára fog hasonlítani a kézfejed!

TIPP:

Ha egyenletesen szeretnéd felvinni a lakkot a körmeidre, anélkül, hogy bemázolnád vele az ujjaidat:


- Alaposan készítsd elő a körmödet a lakkozásra: tisztítsd meg a felületét, told fel a felesleges bőrt, szükség esetén vágd le a felesleget!


- Az ecsetre egyszerre csak kevés lakkot vigyél fel, ne tocsogjon, különben még a plafon is lakkos lesz!

- Az ecsetet helyezd a körmödre, várj 2-3 másodpercet, míg az egyenletesen szétterül a körmöd felületén! Majd óvatos mozdulattal húzd végig a körmödön! Szükség esetén ismételd meg a műveletet a körmöd még nem lakkos részein!

3. Rich & Brazilian (HR H06)

Burgundi lila, erősen pigmentált körömlakk a sötétebb színek kedvelőinek. Ha igazán szexi külsőt akarsz kölcsönözni magadnak, használj a lakkal megegyező rúzst is, garantált lesz a sikered!

Forrás: Facebook/ Opi

Persze arra figyelj, hogy ez az árnyalat nem áll jól mindenkinek: leginkább a hamvas szőke, hamvas barna, ezüstös hajhoz és világosabb, hűvösebb bőrszínhez, illetve a sötétebb tónusú, napbarnított hatású bőrhöz, és barna, sötétbarna hajhoz ajánlom.

Ezt a színt megbolondíthatod egy kis feketével: készíts fordított francia manikűrt a körmeid végének feketére festésével, vagy egyszerűen használj fekete lakkot a gyűrűs ujjaid körmének teljes felületén!

4. I Believe in Manicures (HR H01)

Őszinte leszek: amikor először megláttam ezt a színt, az első gondolatom az volt, hogy ez beteg...

Forrás: Facebook/ Opi

Kék körömlakk?!

De tudjátok mit? Nem is olyan rossz ötlet! Nem harsány, inkább könnyű, világoskék szín, egy tavaszi fehér vagy pasztell színű ruha összeállításhoz kifejezetten jó választás.

Azt gondolom: kevesen mernék ezt a színű lakkot elsőre bevállalni, de aki megteszi, és a lakkhoz megfelelő színű ruhát is választ magának, annak biztos lesz a sikere!

5. Apartment for Two (HR H04)

Az én személyes kedvencem. Málna színű, szexi, nőies, bármely évszakban bátran használható körömlakk. Randira, csajos estére, de hétköznapokra is egyaránt kitűnő választás!

Forrás: Facebook/ Opi

Apartment for Two, azaz lakás két személyre. A történet megírása már csak rajtad áll. ;)

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.