szőrme outfit bunda Fehér kabát fekete szett monokróm fashion
Gondolkoztatok már azon, milyen lenne a világ, ha nem lennének körülöttünk színek? Nem lenne nyugalmat árasztó zöld, energikus narancs, bohókás lila, vagy érzéki vörös. Csupán a fekete és a fehér, illetve az ebből a kettőből kikeverhető szürke árnyalatok léteznének: amik a színtan szerint nem is nevezhetők színeknek, mert semlegesek.

Nem tudnánk kifejezni a vidámságot, a szomorúságot, a dühöt, és az évszakokat sem tudnánk megkülönböztetni egymástól. Az öltözködésben pedig csak a formákkal, a mintákkal és a textúrákkal tudnánk variálni. Azokkal viszont elég merészen!

Ezt a monokróm szettet ütős kontraszt, és valamiféle nyugalom együttes jelenléte jellemzi. De ez egy cseppet sem furcsa, mivel tudjuk: az ellentétek vonzzák egymást. Mint yin a yangot, nő a férfit, puha szőrme a kemény bőrt. Így lesz a cikkcakk mintájú bunda a hosszú kesztyűvel glamúros, és baromi szexi!

Teljesen úgy éreztem magam, mint egy fekete-fehér film dívája Hollywoodban: a kíváncsi tekintetek elől egy puha filcből készült floppy kalap mögé bújtam.

Forrás: Polyak Attila- Origo
Forrás: Polyak Attila- Origo

Ha egy picit hűvösebbre fordul az idő, valahogy ösztönösen nyúlok a szőrmékhez, mert tényleg nagyon jó melegek! Ezt a kabátot imádom - csakúgy, mint a színes változatokat! Nemcsak azért, mert meleg, hanem a cikkcakkok jótékony slankító hatása miatt is.

Ráadásul a réteges öltözködés jegyében kicsit játszani is lehet az arányokkal: a kabát alól kilátszó fehér blúz gallérja és alsó része megtöri a fekete pulcsi és a műbőr szoknya találkozását.

A városban szaladgáláshoz ez a hátul fűzött, rojtos bőr bokacsizma tökéletesen kényelmes, sőt még divatos is!

Forrás: Polyak Attila-Origo

Ékszerként egy nyakpántot tettem fel, ez a kalap és a kesztyű mellett pont elég kiegészítő.

Bár valójában ez nem más, mint egy strasszokkal díszített öv, de én szívesen hordom nyakláncként is! Szeretem, ha más funkciót adhatok a darabjaimnak, végül is senki sem írja elő, hogyan kell bármit is "rendeltetésszerűen" használni, igaz?

Forrás: Polyak Attila-Origo

A feketét és a fehéret egyszerűen képtelenség megunni, az időtlen elegancia mesteri párosával sosem lesztek alulöltözöttek!

Játszadozzatok az arányokkal, és a mintákat is bátran keverhetitek, nem fognak összeveszni! Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni!

Forrás: Polyak Attila-Origo

Műszőrme bunda: Orsay

Felső: F&F

Szoknya: H&M

Hosszú bőrkesztyű: Zara

Kalap: H&M

Öv nyakláncként: New Yorker

Csizma: Zara

Nyitókép: Polyák Attila-Origo

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.