esküvő fehérnemű Intimissimi fashion kollekció
Minden menyasszonyban él egy álomszerű fantáziakép az esküvőről, amelyben ő és a hercege élete legszebb napján kimondja a boldogító igent.

Gyönyörű ruhában vonul végig a násznép előtt, a legkényelmesebb cipőben táncol hajnalig és a legszebb, legfinomabb tortát vágja fel a vendégeknek. A sminkről és a hajról, na meg a csokorról akkor még nem is beszéltünk! És arról sem, hogy mi van a ruha alatt!

Nemcsak a megjelenésed miatt fontos, hogy rálelj az ideális fehérneműre, hanem azért is, hogy a nagy napon végig tökéletesen érezd magad.

De hogy keverhetjük a praktikumot és az eleganciát?

Ismerjétek meg az Intimissimi 2017-es esküvői kollekcióját, melynek darabjai pont annyira szexik és ellenállhatatlanok, mint amennyire kényelmesek!

Forrás: Intimissimi

Ne csak a ruhád kiválasztására fektess hangsúlyt, legyél tetőtől talpig nő! Ehhez hozzájárulhat egy leheletfinom alsó vagy egy érzéki harisnyatartó.

A levehető pántos, balkonett melltartó szinte minden ruha kivágásához passzol, korrigálja a test hibáit és igazi hercegnővé tesz.

Ha tudod, hogy pontosan illeszkedik a melltartód, az önbizalmat ad és a dekoltázsodat sem kell folyton igazgatnod! A párnázott push-up hatástól pedig lélegzetelállító leszel, így magabiztosabban lépkedhetsz az oltár felé!

Forrás: Intimissimi

Gondolj a nászéjszakára is, ami megkoronázza életed legboldogabb napját! Lepd meg újdonsült férjedet egy légies csodával, hogy mindkettőtök számára felejthetetlen legyen ez az esemény! Az álomszerű, tört fehér body és selyem köntös letisztult és varázslatosan szexi!

Buja csipkével, finom részletekkel, selyemszalaggal tökéletes választás, hogy elkápráztasd életed szerelmét. Kifinomult, dekoratív és romantikus - valódi nőknek a nagy napra.

Forrás: Intimissimi

Nyitókép: Intimissimi

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.