Pezsgőszínt az ünnepekre! - Antónia karácsonyi outfitje

Ünnep. Ilyenkor nemcsak a lelkünket öltöztetjük díszbe, de a külsőségekben is érdemes érzékeltetni, hogy különleges időszakról van szó.

Az év végéhez közeledve megszaporodnak a családi vacsorák, spontán randevúk, barátnős beszélgetések, a fontos pillanatok pedig csillogó megjelenést kívánnak. Tedd meghitté az estéket és rendkívülivé hétköznapokat!

Ezúttal Budapest egyik legszebb szállodájában, a Kempinski Hotel Corvinusban időztem.
Az impozáns helyszínhez egy nem mindennapi ruhában gondolkodtam, így némi dilemma után emellett a flitteres, rozé árnyalatú pezsgőszínű csoda mellett döntöttem. A spagettipántos ruhák sokféleképpen variálhatók - ha elegáns eseményre vagyok hivatalos, akkor hosszú szőrme stólával vagy boleróval szoktam felvenni őket. Hogy a nagyestélyi jelleget kicsit tompítsam, vettem alá egy finomkötött blúzt, amelynek organza ujjai sejtelmesen áttetszőek. A szettet a tone-in-tone jegyében állítottam össze, vagyis ugyanazon szín többféle árnyalata egyszerre van jelen. Mivel az összeállítás darabjai között csak árnyalatnyi különbség van, a végeredmény letisztult lett.

Fotó: Hirling Bálint - Origo
Fotó: Hirling Bálint - Origo

A változatosság gyönyörködtet. Ez volt a jelmondatom a kiegészítők választásakor. Vastagságban és karakterben eltérő rozé karkötőket halmoztam egymás mellé, néhány gyöngy társaságában. A gyöngy az időtlen elegancia és a luxus jelképe, ezért tökéletes illik minden kivételes alkalomhoz. A többsoros karkötők mellett egy-egy szem gyönggyel díszített fülbevalót, egy kristályokkal kirakott feltűnő gyűrűt és két vékonyabbat viseltem. Harmonikus sokféleségükben jól kiegészítik a rozéarany ruhát, a glitteres körmök pedig tovább emelik az ünnep fényét.

 

Fotó: Hirling Bálint - Origo

A rozé pezsgőszínű ruha egyenlő a nőiességgel, a kecsességgel és a finomsággal. Valami más, valami új, egy kuriózum, amellyel akkor lehet körülötted ünnep, amikor csak akarod. Gyöngyökkel, pezsgővel és csillogással.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

 

Ruha: Zara
Blúz: Orsay
Szőrmestóla: Zara
Cipő: Deichmann
Karkötők: H&M
Fülbevaló: Bijou Brigitte
Gyűrűk: Schmuck Ékszer, I am

Nyitókép: Hirling Bálint - Origo

Ezek is érdekelhetnek