Színes szőrmék? Igen!

Hol van már az Anna Karenina-féle klasszikus orosz stílus, a muffok, kucsmák és a földet söprő bundák? Az elegáns szőrmék a legnagyobb zimankóban is óvnak a hidegtől, de nemcsak ezért szeretem őket, hanem azért is, mert rendkívül impozánsak. 

Bár a hétköznapokban a cipzáros kabátok a legelterjedtebbek - és a tervezőknek hála az XXL-es pufikabát is visszakúszni látszik a köztudatba -, mégis azt ajánlom, néhanapján szavazzatok inkább egy bundára. Figyeljétek meg, egyből más lesz a tartásotok, ahogy magatokra öltitek a puha mennyországot - érezni fogjátok, ahogy körülölel benneteket a luxus.

Vastag textúrája miatt a szőrme kissé erősít, de nem kell megijedni - a szabásvonalakon múlik minden. Homokóra sziluettet kreálhattok egy övvel és ha szélesebb a csípőtök, akkor a térdig érő hosszabb fazonokkal érdemes próbálkoznotok. A rövidebb bundák egy egyszerű farmerrel is nagyvilági hatást keltenek, már csak egy válltáskával kell kiegészíteni őket. Azt pedig még az elején szögezzük le, hogy az állatok védelmében a szőrme alatt természetesen műszőrmét értek!

Forrás:GettyImages

Ha még kezdők vagytok a szőrmék világában, akkor ismerkedés gyanánt egy élénk színű gallért ajánlok - legutóbbi outfit bejegyzésemben megnézhetitek, hogy én mit választottam. A szőrme részekkel tarkított kabátok szintén elegánsak, legyen az szőrmeujj, kézelő vagy mellényrész.

Forrás: GettyImages

A divatheteken ellepték az utcákat a kis Gombóc Artúrok, akik üdítő színükkel és mókás kinézetükkel egy kis vidámságot hoztak a zord időbe. A hóbortos levendula, a télies khaki és a hűvös menta a legkülönlegesebb árnyalatok, amikben el lehet képzelni a szőrös kabátokat.

Forrás: GettyImages

A művészi önkifejezés egyik sajátos formája lehet idén télen a bunda.Csíkok, kockák, csillagok és patchwork felületek jól megférnek egymás mellett. Színekben, hosszakban és mintákban tényleg csak a képzelet szab határt, a bunda trendben mindent szabad és semmit sem muszáj!

Forrás: GettyImages

Akik szeretik halmozni az élvezeteket, nem riadnak vissza attól sem, ha virágba borul egyébként sem hétköznapi kabátjuk. Sőt, néhanapján egész egyszerűen egy hatalmas szívnek öltöznek.

Forrás: GettyImages

Azt hiszem, ilyen lenne a végeredmény, ha a Muppet Show és a Szörny Rt. szereplőit kereszteznék. A kanárisárgában, mandarinszínben és szilvalilában tündöklő extra hosszú szőrű bunda inkább a vicces, mintsem a menő kategóriába tartozik. Ugyanez a helyzet a zöld sárkánnyal is. Hogy ne érezzék egyedül magukat, csatlakozik hozzájuk egy plüss medve, így lesz teljes a kompánia. Kész állatkert!

Forrás: GettyImages

 Nyitókép: GettyImages