Bársony - Nem csak különleges alkalmakra!

Pihe-puha, luxusérzetet keltő, de a mindennapokban is lazán helyt áll a bársony! Emlékszem, ha a '90-es években elegáns helyre voltam hivatalos, biztosan egy hosszú bársony ruhát vagy egy háromnegyedes ujjú bársony garbót vettem fel. Utána gyorsan eltűnt ez a fellángolás és vele együtt a boltok polcairól az összes bársony cucc is. Most viszont úgy tűnik, nem lesz teljes az ünnepi időszak e nemes kelme nélkül.

Ha engem kérdezel, mindenképpen érdemes beruháznod valamilyen bársony darabba, hogy az évvégi céges partikon és baráti összejöveteleken biztosan te legyél a legcsinosabb. Sőt még színházba és bulizni bevetheted! Viszont semmiképpen ne feketében gondolkodj, sokkal inkább egy különleges színben.

Máris mutatom, mik a bársony legszebb árnyalatai idén!

Forrás: Getty Images/Melodie Jeng

Puha aranyló részletek, fényben játszadozó zsebfedők, fodrok és csizmaszárak. A sárgás árnyalatokkal garantáltan ünnepi hangulatba hozol mindenkit magad körül, de vigyázz, nem kell túlzásba vinni, egy kabát vagy egy csizma pont elegendő ahhoz, hogy fókuszba kerülj!

Forrás: Europress/Getty Images

A púderszín és a bársony kettőse első hallásra talán furcsának tűnik, mégis nagyon jól működik együtt.

Az áttetsző csipkét és a tompa fényű bársonyt a tervezők is bátran használták alapanyagként az idei őszi-téli trendek megalkotásakor. A kifutókon neglizsék és köntösszerű hosszú ruhák képében született ujjá ez a nemes anyag.

Forrás: Europress/Getty Images

Ha mégsem tudnál összebarátkozni az arannyal vagy a púderrel, akkor jöhet egy barnás vagy khaki színűkabát vagy palazzo nadrág. Bátran próbáld ki azt is, milyen ha tetőtől-talpig bársonyba bújsz! Extra kényelmesen és borzasztó elegánsan fogod magad érezni.

Forrás: Europress/Getty Images

A Smaragdvárosba vezető út idén bársonnyal van kikövezve, zöldben pompázik minden öltöny és masnis ruha! Bolondítsd meg őket egy bakanccsal, egy feliratos pólóval vagy a megosztó szandál-zokni kombóval!

Forrás: Europress/Getty Images

Az éj királynője lehetsz egy szép bordó ruhában. A reneszánsz beütés kislányos bájt kölcsönöz viselőjének, a hosszanti V kivágás szexi, de ha nem akarsz mindent megmutatni, nyugodtan vehetsz alá egy blúzt is. A többit bízd a nagyérdemű fantáziájára!

Forrás: Europress/Getty Images

A lila a bársony legérzékibb változata, főleg, ha ezüsttel kombinálod. Egy bíbor clutch, mélyen dekoltált vagy felsliccelt hosszú ruha tuti pasimágnes!

Forrás: Europress/Getty Images

A bársony nemcsak az elegáns események biztos közreműködője, hanem az utcai stílus egyik kulcstrendje is. A sötétkék árnyalat bátran hordható farmerrel vagy egyszerű anyagokkal is, minden outfitet melegséggel tölt meg.

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: GettyImages

    Ezek is érdekelhetnek