Férfivélemény: Victoria's Secret - ahogy Sanyii látja

A mi Sanyiink egyszerűen annyira sokoldalú, hogy el se hisszük! Kiderült ugyanis, hogy a lelke mélyén ott szunnyadt a divatszakértő is! Minő meglepetés, hogy ez csak most derült ki, amikor az volt a kérdés, hogy ki írjon a Victoria's Secret divatbemutatóról... Ki gondolta volna, hogy ilyen elkötelezett híve a fehérnemű trendeknek?! :D

Az első gondolatom az volt, hogy Csingacsguk, amikor összehívta a törzsi tanácsot, körülbelül arra számított, hogy ilyen cuccokban jelennek majd meg a vének. Persze a véneknek nem a tökéletes fenék és a feszes keblek látványának csillogtatása volt az erősségük, de Csingacsguk nem is a Victoria's Secret fehérnemű bemutatójának céljából hívta őket össze. Bár szomorú sorsát ismerve így utólag ezt talán már bánja.

Forrás: Getty Images/Dimitrios Kambouris

Maga a bemutató férfi szemmel nézve: nagyon mű.

Nekem valahogy nem életszerű, hogy egy ilyen viseletben az asszony otthon megfőz egy pörköltet, vagy leugrik a boltba. Viszont cirkuszi artistákon papagáj szelídítés közben minden további nélkül elfogadható cuccok lennének. A jelmezek ugyanakkor kreatívak, főleg egy kék szettben és sárkány jelmezben pompázó nő fogott meg: a Dragon Of House-t, eddig máshogy képzeltem.

Forrás: Getty Images/Dimitrios Kambouris

A sztárokkal kicsit bajban voltam, mert Bruno valahogy egy elhízott afroamerikai óvódás benyomását kelti a pálcika vékony, de toronydarut megszégyenítően magas lányok mellett. Igaz a majd' 30 centis sarkak - amelyek önmagukban is alkalmasak lennének egy kisebb afrikai állam lázadóinak megfékezésére - ebben jócskán segítenek. Lady Gaga meg a legszolidabb teremtése volt a shownak, ami azért valahol jelzi, hogy a fehérnemű divat nem a tundrabugyik irányába tolódik.

Forrás: 2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Amúgy a nők szépek, párduc testükön hiba nincs - textil se sok. Az anyag felhasználás ár-érték aránya, nyilván még mindig nagyon fontos a tervezőknek. Hiába, válság van, kevésből kell kihozni sokat.

Ahogy elnézem a combnál magasra szabott bugyi újra visszatér, de a csípőn éppen csak vízszintesen futó darabok is jelen lesznek a szezonban.

Forrás: Getty Images/Dimitrios Kambouris

A keblek természetes szögben állnak, nincsenek középre zsúfolva mint falu széli boltban az akciós csirkefarhát. Úgy gondolom az igényes nők előtt újra ott a lehetőség, hogy egy-egy mívesebb darabbal feldobják a hétköznapok egyhangúságát, és ki-ki merészsége szerint tud majd választani első randira és válóperes tárgyalásra is megfelelő szettet.

Forrás: Getty Images/Dominique Charriau

A divat idén sem fogja megakadályozni a kreatív fehérnemű választást, és nekünk férfiaknak bizony igen kellemes elfoglaltságunk lesz ezekből a darabokból kivarázsolni a szeretett nőt.Már ha szeretjük a szatén, csipke vagy pamut darabokat. És a párunkat. Vagy ha ő szeret minket. Mert azt gondolom uraim, ha a kedvesünknek ilyen fehérneműk sorakoznak a szekrényébe, de mellénk mindig csak nagyi bugyiban bújik, akkor komoly bajban vagyunk. Valaki más viszont nagyon boldog...

Nyitókép: GettyImages

    Ezt olvastad már?