divatbemutató mese Dolce & Gabbana divat show fashion
Kislányként Ti is biztosan sokat ábrándoztatok arról, hogy egy nap értetek jön a herceg fehér lovon és egy hatalmas palotában éltek boldogan, amíg a halál el nem választ. Azután felnőttetek, jöttek a rohanó mindennapok és tündérmesék helyett a komor valósággal kellett szembesülni. Én azonban hiszem és tudom, hogy a lelke mélyén minden lány hercegnő - még akkor is, ha ezt legnagyobb határozottsággal tagadja. A divatnak pedig az a küldetése, hogy mindenki azzá váljon amivé szeretne.
Forrás: Getty Images/Pietro D'aprano

Domenico Dolce és Stefano Gabbana ezt szerette volna megmutatni legújabb kollekciójában, amelyhez mindannyiunk gyermekkorának főszereplői: Hófehérke, Hamupipőke és Csipkerózsika adták a legfőbb inspirációt. Létrehoztak egy saját mesét - egy olyan történetet, amelyben mindenki magára ismerhet.

Utazásra felkészülni, indulunk a mesék birodalmába, ahol kalandokkal teli könyvek várnak a kristálycsillárokkal és varázstükrökkel díszített palotában!

Forrás: Europress/Getty Images

Csipkerózsika rögvest felébredne álmából, ha látná ezeket a gyönyörű kreációkat.

Virág orgia, áttetsző organza, finom selyem és játékosan libbenő rojtok - erre mondják, hogy meseszép!

Forrás: Europress/Getty Images

Hála a szabni és varrni tudó egereknek, a segítőkész madárkáknak és a ruhatervezői tehetséggel megáldott jótündérnek, Hamupipőke csodaszép lesz a bálban. De vigyázz, éjfélkor megtörik a varázs, és csak az üvegcipő őrzi az éjszaka emlékét!

Forrás: Europress/Getty Images

A hintó előállt! Az inasok zsinórozott, csillogó gombokkal és ékszeres kitűzőkkel díszített zekében érkeznek - de nemcsak nekik áll jól a katonai stílus.

A szezon kedveli a férfias vonalvezetésű, állógalléros kabátokat.

Forrás: Europress/Getty Images

Tükröm-tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken? Ez egyértelmű: te!

A királylányok gardróbjának kötelező kellékei a strasszos csattal összefogott szalagok, a gyöngyökkel kirakott gallérok, na meg a sötét árnyalatokban pompázó bársonyruhák.

Ez tuti, hogy felébreszti a benned szunnyadó úrinőt! Ha mégsem, akkor tiéd lehet a békakirály csókja vagy egy saját aranyhintó!

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: GettyImages

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.