Mesés Dolce & Gabbana

Kislányként Ti is biztosan sokat ábrándoztatok arról, hogy egy nap értetek jön a herceg fehér lovon és egy hatalmas palotában éltek boldogan, amíg a halál el nem választ. Azután felnőttetek, jöttek a rohanó mindennapok és tündérmesék helyett a komor valósággal kellett szembesülni. Én azonban hiszem és tudom, hogy a lelke mélyén minden lány hercegnő - még akkor is, ha ezt legnagyobb határozottsággal tagadja. A divatnak pedig az a küldetése, hogy mindenki azzá váljon amivé szeretne.

Forrás: Getty Images/Pietro D'aprano

Domenico Dolce és Stefano Gabbana ezt szerette volna megmutatni legújabb kollekciójában, amelyhez mindannyiunk gyermekkorának főszereplői: Hófehérke, Hamupipőke és Csipkerózsika adták a legfőbb inspirációt. Létrehoztak egy saját mesét - egy olyan történetet, amelyben mindenki magára ismerhet.

Utazásra felkészülni, indulunk a mesék birodalmába, ahol kalandokkal teli könyvek várnak a kristálycsillárokkal és varázstükrökkel díszített palotában!

Forrás: Europress/Getty Images

Csipkerózsika rögvest felébredne álmából, ha látná ezeket a gyönyörű kreációkat.

Virág orgia, áttetsző organza, finom selyem és játékosan libbenő rojtok - erre mondják, hogy meseszép! 

Forrás: Europress/Getty Images

Hála a szabni és varrni tudó egereknek, a segítőkész madárkáknak és a ruhatervezői tehetséggel megáldott jótündérnek, Hamupipőke csodaszép lesz a bálban. De vigyázz, éjfélkor megtörik a varázs, és csak az üvegcipő őrzi az éjszaka emlékét!

Forrás: Europress/Getty Images

A hintó előállt! Az inasok zsinórozott, csillogó gombokkal és ékszeres kitűzőkkel díszített zekében érkeznek - de nemcsak nekik áll jól a katonai stílus.

A szezon kedveli a férfias vonalvezetésű, állógalléros kabátokat.

Forrás: Europress/Getty Images

Tükröm-tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken? Ez egyértelmű: te!

A királylányok gardróbjának kötelező kellékei a strasszos csattal összefogott szalagok, a gyöngyökkel kirakott gallérok, na meg a sötét árnyalatokban pompázó bársonyruhák.

Ez tuti, hogy felébreszti a benned szunnyadó úrinőt! Ha mégsem, akkor tiéd lehet a békakirály csókja vagy egy saját aranyhintó!

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: GettyImages

    Ezek is érdekelhetnek