Ősszel: garbó és a szoknya!

Rohanó reggelek jolly jokere a szoknya-garbó páros, amit még az első kávé megivása előtt is lazán kiemelhettek a gardróbból. Mikor hűvösebbre fordul az idő, engem mindig kellemes érzéssel tölt el egy puha kötött pulcsiba burkolózni, a szoknyáról pedig - hála a vastag harisnyáknak -, a szomorkásabb idő beköszöntével sem kell lemondanom. Bár a fashionisták általában a klasszikus fekete-fehér-bézs háromszögben gondolkoznak, egy-egy különleges árnyalat élénkséget visz az outfitbe: próbáljátok ki a mustárt, a bordót, a türkizt és a lilát!

Forrás: Getty Images/Christian Vierig

Miniszoknya

Induljunk a legrövidebb hossztól, jöjjenek a combvillantó miniszoknyák!

Ha bátran megmutatnátok csinos lábaitokat a nagyvilágnak, akkor ezt mindenképpen egy applikált aljú vagy egy asszimmetrikusan felsliccelt bőrszoknyában tegyétek! Felülre jöhet egy állig hanyagul felhúzott nyakú garbó, és ne feledkezzetek meg a hosszú combcsizmákról sem! ;)

Forrás: Europress/Getty Images

Ceruzaszoknya

Ugyanilyen szexik a testet követő hosszú ceruzaszoknyák is!

Ezekhez betűrve vagy a szoknya fölé engedve is csinos a pulóver. Itt megengedhető egy kis csalás: garbó helyett egy pulcsi alól kikandikáló blúz stílusossá teszi a megjelenéseteket.

Forrás: Europress/Getty Images

A-vonal

Idén az A-vonalú maxi szoknyák és a kívül teljes hosszában hagyott, kötött pulóverek számítanak a legtrendibbnek!

Bátran kísérletezhettek mintákkal, de a szetten belül elég, ha a garbó vagy a szoknya mintás, a többi ruhadarab maradjon semleges. A nőiességet a magas sarkú csizma adja, aminek csak a boka része látszódik ki a szoknya alól.

Forrás: Europress/Getty Images

Övek

A lezserség nem tetszhet mindenkinek. Ha Te is ebbe a csoportba tartozol, hangsúlyozd a derekad egy vékony övvel, így nőiesebb lesz az összkép. Kapj fel hozzá egy pár magas sarkú bokacsizmát és a garbód nyakát ezúttal is húzd fel az álladig, hadd melegítsen!

Forrás: Europress/Getty Images

Pörgős

A pörgős szoknyák is divatosak ilyenkor. Biztosra mehettek, ha a klasszikus feketében vagy a semleges fehérben gondolkoztok, ebben az esetben viszont a kiegészítők lehetnek bohókásak és színesek!

Forrás: Europress/Getty Images

Szőrme

Az eddigi szettek is azt mutatják, hogy a pulóver és a szoknya együttese cseppet sem számít hétköznapi viseletnek, de ha ezen felül még egy kis plusz szeretnétek, akkor egy szőrme stólával koronázhatjátok meg igazán a szetteteket. Na meg egy napszemüveggel, ami ápol és eltakar!

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: GettyImages

    Ezek is érdekelhetnek