Heidi Klum Halloween partyja - szorozva hattal!

Ha valaki koronát érdemelne Halloween imádatáért, az biztosan Heidi Klum lenne! A sztármodell minden évben megrendezi hagyományos partyját, ahova csupán a sztárvilág krémje kap meghívót. Ennek már 17 éve, akkor kezdődött ugyanis a történet. Azóta nincs Halloween, Heidi bulija nélkül!

Kevin Mazur, Jennifer Mazur, Coco és Ice-TForrás: Getty Images for Heidi Klum/Mike Coppola

A mi házunkban egész évben Halloween van - nyilatkozta a szőkeség, aki az ünnep koronázatlan királynője. Jó vendéglátóként, stábjával minden évben kitalál  - egy általában több órás munkával megvalósítható jelmezt - ,amivel aztán rendre elkápráztatja vendégeit.

Ezt hónapokig tartó ötletelés előzi meg: maszk- és sminkmesterek, fodrászok és divattervezők találják ki, hogyan lehetne a Heidi által kitalált karaktert a legélethűbben megalkotni.

Volt már Jessica Rabbit, óriás robot, idős hölgy, Kleopátra, elképesztő pillangó és idén sem mondhatjuk, hogy elaprózta volna a dolgokat... Pár nappal ezelőtt már kiszivárgott, hogy ezúttal egy német téma lesz terítéken, és az Instagramon megmutatott werkfotókból látszódott, hogy hatan alkotják majd a kompozíciót.Végre lehulott a lepel és kiderült, hogy... khm... Heidi önmagának öltözött és ötödmagával egy klónozott Heidi Klum hadsereget vonultatott fel. Az utóbbi években inkább a maszkmesteri munkára fektették a hangsúlyt, az aprólékosan kidolgozott részletek ezúttal is fontosabbnak bizonyultak, mint a látványos megoldások.

Bevallom, nekem nem esett le az állam...

Bár lehet, hogy a cél pont az volt, hogy megmutassák, Heidi hogyan ragyog ki a mellette álló csinos hölgyek koszorújából.

Nos, hogy mennyire volt nagy durranás vagy éppen csalódás a 43 éves bombázó jelmeze, azt döntsétek el ti!

Forrás: Getty Images for Heidi Klum/Neilson Barnard

Én inkább körbenéznék még a beöltözős buli legjobban sikerült jelmezi között!

A sztárok ilyenkor mindig izgatottan várják, hogy ki milyen jelmezbe bújik. Azonban már csak nyomokban figyelhető meg a régi idők Halloweenje, a rémisztő maszkokat felváltották a filmszereplők, a mesehősök, illetve a sportos vonal is erős volt idén.

Ti felismeritek Lewis Hamiltont Jokerként?

Cynthia Erivo, Trevor Noah és Jordyn Taylor, Lewis HamiltonForrás: Getty Images
Allie Cornachio és Sal Valentinetti, Questlove, Hannah Storm és Dan HicksForrás: Getty Images
Barbara LagazzeleForrás: Getty Images for Heidi Klum/Neilson Barnard

 

Deborah Cox és Jay Manuel, June Ambros, DJ Cassidy és kísérőjeForrás:Getty Images
Bobby Rainey, Kelvin Sheppard és kísérőikForrás: Getty Images for Heidi Klum/Mike Coppola
Gabrielle Union, Jay Pharoah, Terrence Jenkins és Jasmine SandersForrás: Getty Images
Angela Meadows és társaságaForrás: Getty Images for Heidi Klum/Mike Coppola
Alina Baikova és Andreja Pejic, Desiree Gruber és Kyle MacLachlaForrás: Getty Images

Idén sem lett volna igazi a Halloween, Heidi partyja nélkül, és - bár még a meghívónkat nem kaptuk kézhez - reméljük, jövőre nekünk is lesz lehetőségünk megpróbálni überelni az idei felhozatalt! ;)

Nyitókép: GettyImages

    Ezek is érdekelhetnek